Tawaran Tahun Naga!

Click here for English

02/02/2024

Tawaran Tahun Naga! 

 

Jom raikan Tahun Naga dengan ANGPAO PERCUMA apabila anda membeli dengan rakan jenama kami (sekarang lebih dari 100!) melalui Raiz Rewards. Dapatkan tawaran + baucar + kupon dan banyak lagi diskaun. Syoknya!

How leh? Hanya perlu tekan “Raiz Rewards” di aplikasi Raiz anda > cari jenama kegemaran anda> tekan butang “Shop Online Here.” > tunggu sebentar untuk kami bawa anda ke aplikasi/laman web jenama pilihan anda > shopping mcm biasa!

*Tertakluk pada Terma & Syarat.

 

Gong Xi Gong Xi! Semoga tahun baru ini memberikan anda kegembiraan! Xin Nin Kuai Le!

 

raiz rewards
raiz rewards

*Raiz Rewards anda akan dimasukkan ke dalam akaun Raiz anda dalam tempoh 3 bulan dari tarikh pembelian kecuali dinyatakan sebaliknya. Untuk maklumat lanjut, sila lihat Terma & Syarat di bahagian Raiz Rewards untuk setiap jenama.

Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini.

 


 

Ingin menggunakan Raiz Rewards tetapi tiada aplikasi Raiz?

Muat turun dengan percuma di ‘App store’ atau ‘Webapp’ menggunakan pautan di sini.

 


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).