Raiz Rewards: Promosi khas untuk anda!

Click here for English

20/05/2022 

 

Jenama baru & promosi terkini

 

Kami telah menambah jenama baru dan promosi terkini daripada rakan jenama kami hanya untuk anda! Berbelanja dalam talian dengan rakan jenama kami melalui Raiz Rewards untuk menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda. *

Hanya klik pada “Shop Online Here” melalui Raiz Rewards, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan kembali ke dalam akaun Raiz anda.

Jadi, sambil anda membeli, anda melabur!

*Tertakluk pada terma & syarat.

Jenama Baru


Nori

(+14.7% akan dilaburkan)

Nori menghasilkan produk penjagaan kulit, alat solek, penjagaan badan, dan wangian yang berkualiti premium pada harga yang berpatutan.

Beli dalam talian sekarang dengan Nori (MY) melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 14.7% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Promosi Terkini

AirAsia(Food)

(+ sehingga 2.45% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan AirAsia (Food) melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 2.45% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa: 

  • Gunakan kombo kod kupon 5FOOD + FREEDELMY* untuk menikmati diskaun sebanyak RM5 & penghantaran percuma dengan pesanan daripada A&W, Nandos, Subway, dan banyak lagi!
    *Tertakluk pada terma & syarat

 


Malaysia Airlines

(+1.4% akan dilaburkan)

Tempah dalam talian sekarang dengan Malaysia Airlines melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 1.4% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa:

  • Laluan penerbangan harian baru dari Kuala Lumpur ke Doha, Qatar. Harga pergi dan balik bermula daripada RM5,389. Tempah dalam talian sekarang sehingga 31 Oktober 2022.

 

Motherhood

(+4.9% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan Motherhood melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 4.9% daripada jumlah pembelian anda yang akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa: 

  • Dapatkan 10% diskaun apabila anda berbelanja RM150 atau lebih (dihadkan pada RM10)
  • Dapatkan 20% diskaun apabila anda berbelanja RM250 atau lebih (dihadkan pada RM20)
  • Dapatkan 30% diskaun apabila anda berbelanja RM350 atau lebih (dihadkan pada RM30)

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?
Baca Soalan Lazim di sini.


Maklumat Penting 

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).