Tawaran Hari Ibu di Raiz Rewards

Click here for English

07/05/2022

Tawaran Hari Ibu di Raiz Rewards

 

Hari Ibu bakal tiba pada 8 Mei ini! Jika anda masih tidak pasti apa yang ingin dihadiahkan kepada ibu anda, kami pasti sesuatu yang ‘simple’ seperti membelikan kek atau pemanis mulut kegemarannya, sejambak bunga, atau hadiah yang dibuat khas pasti membuatkannya gembira. Tak semestinya membelanjakan wang yang banyak, tapi cukup sebagai tanda menghargai kasih-sayangnya.

Kami telah menyenarai pendekkan beberapa rakan jenama kami untuk anda pilih dan beli. Bahagian yang terbaik? Beli dari rakan jenama kami melalui Raiz Rewards dan anda akan menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Menggembirakan hati ibu anda. Selesai.

Wang anda terlabur. Selesai.

*Tertakluk pada terma & syarat.

Eat Cake Today

(+ 2.45% akan dilaburkan)

Pelbagai pilihan kek halal, vegetarian, vegan, bebas-gluten, dan banyak lagi yang dibakar oleh pembuat-pembuat kek terkemuka di Malaysia. Penghantaran pada hari yang sama tersedia dari hari Isnin hingga Ahad.

Beli dalam talian sekarang dengan Eat Cake Today melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 2.45% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Photobook

(+ sehingga 10.5% akan dilaburkan)

Reka khas hadiah anda dengan Photobook. Kekalkan kenangan berharga anda melalui album gambar, hiasan rumah dan banyak lagi yang boleh direka khas oleh anda sendiri.

Beli dalam talian sekarang dengan Photobook melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 10.5% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa:

  • Guna kod baucar MDAY22 dan dapatkan potongan 60% + 40% untuk naik taraf (‘upgrades’)

 

Giftr

(+ 2.45% akan dilaburkan)

Destinasi pilihan anda untuk mendapatkan hadiah. Pelbagai variasi hadiah tersedia untuk dipilih; jambakan bunga, hadiah yang boleh direka khas, kek, coklat, dan banyak lagi. Penghantaran pada hari yang sama dan di seluruh negara tersedia.

Beli dalam talian sekarang dengan Giftr melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 2.45% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Printcious

(+ 17.15% akan dilaburkan)

Hasilkan hadiah peribadi dengan Printcious yang boleh diubah suai mengikut cita rasa anda dengan mudah.

Beli dalam talian sekarang dengan Printcious melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 17.15% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?
Baca Soalan Lazim di sini.


Maklumat Penting 

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).