Raiz Rewards: Tempah percutian anda dan dapatkan ganjaran!

Click here for English

28-11-2021

Bercuti dan Dapatkan Ganjaran!

Musim percutian sudah hampir. Dengan sekatan yang telah dikurangkan, mesti anda sudah mula merancang untuk bercuti, kan? Sementara anda berbelanja, kami ingin memastikan anda mendapatkan ganjaran bagi setiap pembelian anda!

Kami telah menyenaraikan platform-platform yang boleh anda gunakan untuk menempah percutian anda dan sekaligus memperoleh ganjaran tunai. Sama ada anda ingin membeli tiket penerbangan, membuat tempahan penginapan anda, atau menempah aktiviti pelancongan, Raiz Rewards pasti mempunyai sesuatu untuk anda!

Hanya dengan satu klik pada butang “Book Online Now”, anda akan selangkah lebih dekat untuk mendapatkan ganjaran tunai yang akan dilaburkan ke dalam akaun Raiz anda*.

*Tertakluk kepada Terma & Syarat.

Lihat rakan jenama pelancongan kami di bawah!

 

Malaysia Airlines

Malaysia Airlines adalah sebuah syarikat penerbangan nasional Malaysia yang terkemuka di Asia. Buat carian dan tempahan untuk tiket penerbangan dengan tawaran yang menarik untuk 60+ destinasi di seluruh dunia dengan Malaysia Airlines.

Tempah tiket penerbangan anda dengan Malaysia Airlines melalui Raiz Rewards dan 1.4% daripada jumlah tempahan akan dilaburkan ke dalam akaun Raiz anda.

 

Firefly Airlines

Firefly adalah sebuah syarikat penerbangan Malaysia yang mengedalikan penerbangan di Malaysia, Indonesia, Singapura, dan Thailand. Ia menawarkan perjalanan yang mudah dan selesa untuk penerbangan jarak pendek.

Tempah tiket penerbangan anda dengan Firefly melalui Raiz Rewards dan 1.47% daripada jumlah tempahan akan dilaburkan ke dalam akaun Raiz anda.

 

Klook

Klook menawarkan cara yang mudah untuk menerokai aktiviti, tarikan dan apa-apa sahaja yang ingin anda lakukan semasa melancong.

Tempah aktiviti anda dengan Klook melalui Raiz Rewards dan sehingga 3.5% daripada jumlah tempahan akan dilaburkan ke dalam akaun Raiz anda.

 

Expedia

Expedia menawarkan pelbagai pilihan hotel, aktiviti, dan perkhidmatan pelancongan untuk memenuhi setiap bajet dan pelbagai jenis aktiviti pada kadar yang berpatutan. Tempah pelancongan anda dengan Expedia melalui Raiz Rewards dan sehingga 2.94% daripada jumlah tempahan akan dilaburkan ke dalam akaun Raiz anda.

 

Wonderfly

Cari dan tempah aktiviti perkhidmatan pelancongan anda di Asia Tenggara dengan Wonderfly!

Tempah aktiviti pelancongan anda dengan Wonderfly melalui Raiz Rewards dan 1.7% daripada jumlah tempahan akan dilaburkan ke dalam akaun Raiz anda.

 

Hotels.com

Hotels.com menawarkan beratus-ratus ribu hartanah yang boleh ditempah di lebih 200 negara, mulai dari rangkaian antarabangsa dan resort serba lengkap, hingga rangkaian tempatan dan penginapan & sarapan, bersama-sama dengan semua maklumat yang diperlukan untuk menempah penginapan yang sempurna.

Tempah penginapan anda dengan Hotels.com melalui Raiz Rewards dan 4.2% daripada jumlah tempahan akan dilaburkan ke dalam akaun Raiz anda.

 

BusOnlineTicket.com

Adakah anda sedang mencari tiket bas yang murah? BusOnlineTicket.com ialah pilihan terbaik anda! Ia membolehkan anda membandingkan harga tiket, menyemak jadual dan membuat pencarian tiket. Anda juga boleh memilih tempat duduk pilihan anda dan membayar menggunakan pelbagai kaedah pembayaran dalam talian yang selamat, termasuk kad kredit/debit, perbankan internet, eWallet dan banyak lagi!

Tempah tiket bas anda dengan BusOnlineTicket.com melalui Raiz Rewards dan 1.47% daripada jumlah tempahan akan dilaburkan ke dalam akaun Raiz anda.

 

Catch That Bus

Tidak perlu beratur panjang – tempah bas tiket anda atas talian pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja dengan Catch That Bus.

Tempah tiket bas anda dengan Catch That Bus melalui Raiz Rewards dan 3.19% daripada jumlah tempahan akan dilaburkan ke dalam akaun Raiz anda.

 

Adventoro

Adventoro menyediakan pelbagai aktiviti dan pengembaraan termasuk berkayak, penerokaan gua, paragliding, dan juga aktiviti lain seperti mempelajari bahasa baru atau mengambil bahagian dalam program pendidikan. Bagi mereka yang mencari aktiviti dan pengalaman baru, jom tempah melalui Adventoro!

Tempah aktiviti anda dengan Adventoro melalui Raiz Rewards dan 5.6% daripada jumlah tempahan akan dilaburkan ke dalam akaun Raiz anda.

 

Skyscanner

Skyscanner membuat perjalanan anda semudah mungkin dengan membantu anda mencari pilihan terbaik untuk penerbangan, hotel, dan kereta sewa supaya perjalanan anda sempurna.

Tempah percutian anda dengan Skyscanner melalui Raiz Rewards dan 24.5% daripada jumlah tempahan akan dilaburkan ke dalam akaun Raiz anda.

Untuk menempah percutian anda dengan mana-mana platform di atas, hanya buka aplikasi Raiz anda, klik Raiz Rewards, klik platform yang ingin anda tempah, dan klik pautan “Book Online Here”.

 

Selamat bercuti dan kekalkan keselamatan diri!

Tempah sekarang dan dapatkan ganjaran!

 

Raiz Rewards

Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini.

 

 


Maklumat Penting 

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).