Tawaran terakhir diskaun Raya bersama Raiz Rewards

Click here for English

28/4/2022

Tawaran terakhir diskaun Raya bersama Raiz Rewards

Cepat! Ini adalah peluang terakhir anda untuk shopping Raya dengan rakan jenama kami. Dapatkan keperluan Raya anda dalam talian dengan rakan jenama kami melalui Raiz Rewards untuk menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda. *

Hanya klik pada “Shop Online Here” melalui Raiz Rewards, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan kembali ke dalam akaun Raiz anda.

Jadi, sambil anda membeli, anda melabur!
Lihat tawaran terakhir oleh rakan jenama kami di bawah.

*Tertakluk pada terma & syarat.

Al-Ikhsan

(+ 1.96% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan Al-Ikhsan Sports melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 1.96% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa:

 • Sketchers – Diskaun minima 20% untuk kasut Sketchers terpilih (sehingga 8 Mei 2022)
 • Fila – Diskaun minima 20% untuk kasut Fila terpilih (sehingga 8 Mei 2022)
 • Puma – Diskaun 30% untuk barangan Puma terpilih (sehingga 1 Mei 2022)

 

Motherhood

(+ 4.9% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan Motherhood melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 4.9% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa: Jualan Raya Motherhood

 • Gunakan kod baucar RAYASPECIAL10 untuk mendapatkan potongan RM10 dengan pembelian minima RM100
 • Gunakan kod baucar RAYASPECIAL20 untuk mendapatkan potongan RM20 dengan pembelian minima RM200
 • Gunakan kod baucar RAYASPECIAL30 untuk mendapatkan potongan RM30 dengan pembelian minima RM350

 

Aldo

(+ 3.43% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan Aldo melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 3.43% daripada jumlah pembelian anda yang akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa: Aldo Raya Sale

 • Dapatkan diskaun sebanyak 50% apabila anda membeli minima 2 barangan dalam satu pembelian

 

Pomelo

(+ sehingga 4.2% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan Pomelo melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 4.2% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa: Tawaran Raya Pomelo

Untuk pelanggan Pomelo sedia ada

 • Gunakan kod baucer PAY01MY untuk mendapatkan diskaun 20% apabila anda membelanjakan sebanyak RM220 (terhad kepada RM70)
 • Gunakan kod baucer PAY02MY untuk mendapatkan diskaun 25% apabila anda membelanjakan sebanyak RM320 (terhad kepada RM105)
 • Gunakan kod baucer PAY03MY untuk mendapatkan diskaun 30% apabila anda membelanjakan sebanyak RM420 (terhad kepada RM130)

Untuk pelanggan baru Pomelo

 • Gunakan kod baucer PAYNC01MY untuk mendapatkan diskaun 20% apabila anda membelanjakan sebanyak RM150 (terhad kepada RM60)
 • Gunakan kod baucer PAYNC02MY untuk mendapatkan diskaun 30% apabila anda membelanjakan sebanyak RM300 (terhad kepada RM120)

 

Firefly

(+ 1.47% akan dilaburkan)

Tempah dalam talian sekarang dengan Firefly melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 1.47% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa:

 • Dapatkan potongan sebanyak 35% untuk penerbangan dalam Malaysia bersama Firefly dengan pesawat baru Boeing 737-800. Terbang dari Pulau Pinang ke Kota Kinabalu, Kuching atau Johor Bahru.
 • Tempoh pembelian: Sekarang – 1 Mei 2022
 • Tempoh perjalanan: 9 Mei 2022 – 29 Oktober 2022.
  raiz rewards
  raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?
Baca Soalan Lazim di sini.


Maklumat Penting 

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).