Raiz Rewards: Tahun baru, pelan internet baru?

Click here for English

06/01/2023

 

Raiz Rewards: Tahun baru, pelan internet baru?

 

Kini terdapat 3 jenama baru di Raiz Rewards – hanya untuk anda: Maxis, Unifi, dan Time! Daftar dalam talian sekarang dan dapatkan ganjaran untuk langganan anda!

Dapatkan bonus tunai (atau “cashback”) apabila anda berbelanja atau melanggan perkhidmatan dengan menggunakan “Raiz Rewards”  Bonus tunai anda akan dilaburkan ke dalam akaun Raiz anda secara automatik.

Pergi ke “Raiz Rewards” di dalam aplikasi Raiz, pergi ke jenama kegemaran anda, dan klik “Shop Online Here”. Kami akan membawa anda ke aplikasi/laman web rakan jenama kami. Berbelanjalah seperti biasa, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima bonus tunai. *

Jadi, sambil anda membeli, anda melabur!

*Tertakluk pada terma & syarat.

 

Maxis

(+RM63.70 akan dilaburkan)

Nikmati internet yang stabil dan laju sehingga 800 mpbs + pemasangan WiFi percuma dengan Maxis Fibre. Layari internet sepanjang hari di rumah tanpa sebarang had kuota! Daftar hari ini dari RM89 sebulan.

Daftar dalam talian sekarang dengan Maxis Fibre melalui Raiz Rewards dan dapatkan bonus tunai RM63.70 dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Unifi

(+RM63.70 akan dilaburkan)

Internet yang luar biasa dan hiburan yang luar biasa bersama unifi. Nikmati lebih banyak nilai dan faedah dalam setiap pelan untuk memenuhi keperluan anda.

Daftar dalam talian sekarang dengan unifiHome Fiber Broadband melalui Raiz Rewards dan dapatkan bonus tunai RM63.70 dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Time

(+RM63.70 invested)

Dapatkan internet yang lebih pantas, isyarat WiFi yang kuat di seluruh rumah anda, dan data tanpa had dengan Time Fibre.

Daftar dalam talian sekarang dengan Time Fibre melalui Raiz Rewards dan dapatkan bonus tunai RM63.70 dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini

 


Ingin menggunakan Raiz Rewards tetapi tiada aplikasi Raiz?

Muat turun dengan percuma di ‘App store’ atau ‘Webapp’ menggunakan pautan di sini:

 


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).