Raiz Rewards: Promosi Istimewa September

Click here for English

23/09/2022

 

Promosi Istimewa September

 

Lihat promosi terkini dibawah!

Dapatkan bonus tunai (atau cashback) apabila anda berbelanja dengan menggunakan  “Raiz Rewards”! Bonus tunai anda akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda secara automatik.

Pergi ke “Raiz Rewards” di dalam aplikasi Raiz, pergi ke jenama kegemaran anda, dan klik “Shop Online Here”. Kami akan membawa anda ke aplikasi/laman web rakan jenama kami. Berbelanjalah seperti biasa, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima bonus tunai.*

Jadi, sambil anda membeli, anda melabur!

 

*Tertakluk pada terma & syarat.

 

Promosi Istimewa September

Codashop

(+sehingga 0.49% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan Codashop melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat bonus tunai sehingga 0.49% (daripada jumlah pembelian anda) dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa September:

  • Tambah nilai mana-mana kredit dalam permainan anda melalui Codashop dan anda berpeluang untuk memenangi pulangan tunai berjumlah RM50 sehingga RM1,000 pada bulan September ini! Jangan lepaskan peluang dan tambah nilai sekarang!

 

Puma

(+2.94% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan Puma melalui Raiz Rewards dan dapatkan bonus tunai 2.94% (daripada jumlah pembelian anda) dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa September:

  • Dapatkan diskaun 20% dengan pembelian minimum 2 barangan
  • Dapatkan diskaun tambahan sebanyak 35% dengan pembelian minimum 2 barangan promosi.

 

Love, Bonito

(+sehingga 4.9% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan Love, Bonito melalui Raiz Rewards dan dapatkan bonus tunai sehingga 4.9% (daripada jumlah pembelian anda) dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa September:

  • Gunakan kod promo WELCOME10 dan nikmati diskaun 10% dan tambahan RM15 untuk pesanan pertama anda termasuk penghantaran percuma serta pemulangan percuma!

 

Al-Ikhsan

(+1.96% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan Al-Ikhsan Sports melalui Raiz Rewards dan dapatkan bonus tunai 1.96% (daripada jumlah pembelian anda) yang akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa September:

  • Beli produk terpilih dari AL, LOTTO & UMBRO dengan harga istimewa pada RM99 (sekarang hingga 2 Oktober 2022)

 

Pomelo

(+sehingga 4.2% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan Pomelo melalui Raiz Rewards dan dapatkan bonus tunai sehingga 4.2% (daripada jumlah pembelian anda) yang akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa September:

  • Guna kod promosi FEST15MY dan dapatkan diskaun 15% dengan perbelanjaan minimum RM260 (terhad kepada RM50)

 

Amazin’graze

(+sehingga 6.37% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan Amazin’ Graze melalui Raiz Rewards dan dapatkan bonus tunai sehingga 6.37% (daripada jumlah pembelian anda) yang akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa September:

  • Guna kod promo B1F1 untuk nikmati promosi Beli 1 Percuma 1 dengan pembelian Banana Pecan Muesli or Apple Cinnamon Instant Oatmeal
  • Dapatkan diskaun sehingga 20% apabila anda membeli 2 atau lebih produk dari Amazin’ Graze dari kategori yang sama

 

* Semua promosi tertakluk kepada terma & syarat yang ditetapkan oleh jenama yang terbabit.

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini

 


Ingin dapatkan ganjaran yang LEBIH selain daripada Raiz Rewards?

Bagi setiap rakan yang anda rujuk untuk melabur dengan Raiz, kami akan memberikan anda ganjaran bonus RM10. Rakan anda juga akan mendapat ganjaran RM10! Jemput rakan anda sekarang!

 

Dapatkan ganjaran RM10
Dapatkan ganjaran RM10

Ingin menggunakan Raiz Rewards tetapi tiada aplikasi Raiz?

Muat turun dengan percuma di ‘App store’ atau ‘Webapp’ menggunakan pautan di sini:

 


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).