Raiz Rewards: Musim SAVE-tember, bukan Sad-tember!

Click here for English

15/09/2022 

 

Musim SAVE-tember, bukan Sad-tember!

 

Kami ada rakan jenama baru dalam Raiz Rewards! Lihat rakan jenama baru berserta promosi SAVE-tember kami – jangan lupa untuk tekan “Shop Online Here”.

Nak dapatkan bonus tunai (cashback) sambil membeli-belah? Guna Raiz Rewards! Bonus tunai anda akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda secara automatik.

Pergi ke “Raiz Rewards” di dalam aplikasi Raiz, pergi ke jenama kegemaran anda, dan klik “Shop Online Here”. Kami akan membawa anda ke aplikasi/laman web rakan jenama kami. Berbelanjalah seperti biasa, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima bonus tunai.*

Jadi, sambil anda membeli, anda melabur!

*Tertakluk pada terma & syarat.

 

Jenama Terkini

Big Pharmacy

(+ 1.96% akan dilaburkan)

BIG Pharmacy menawarkan pelbagai jenis produk – dari makanan organik, makanan tambahan, bekalan pemulihan kepada barangan kesihatan &kecantikan pada harga yang berpatutan.

Beli-belah dalam talian dengan Big Pharmacy melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat bonus tunai 1.96% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Levis

(+4.2% akan dilaburkan)

Levis berterusan melopor industri dengan rekaan klasik mereka seperti seluar jeans 501®, koleksi inovatif seperti Commuter, Levis Revel dan banyak lagi.

Beli-belah dalam talian sekarang dengan Levis melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat bonus tunai 4.2% daripada jumlah pembelian anda yang dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Tawaran SAVE-tember!

Klook

(+sehingga 3.5% akan dilaburkan)

Tempah dalam talian dengan Klook melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat bonus tunai  sehingga 3.5% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi SAVE-tember:

  • Pengguna baru Klook? Gunakan kod MALAYSIA10 untuk diskaun tambahan 10% untuk semua aktiviti di Malaysia, termasuk hotel, sewa kereta, tiket masuk, lawatan, dan pengalaman menjamu selera.

 

Total Image

(+3.92% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan Total Image melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 3.92% bonus tunai daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi SAVE-tember:

  • Beli 1 Percuma 1 Deodoran “Smelly No More”

 

* Semua promosi tertakluk kepada terma & syarat yang ditetapkan oleh jenama yang terbabit.

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini

 


Ingin dapatkan ganjaran yang LEBIH selain daripada Raiz Rewards?

Bagi setiap rakan yang anda rujuk untuk melabur dengan Raiz, kami akan memberikan anda ganjaran bonus RM20. Rakan anda juga akan mendapat ganjaran RM20! Jemput rakan anda sekarang!

 

Dapatkan Ganjaran RM20
Dapatkan Ganjaran RM20

Ingin menggunakan Raiz Rewards tetapi tiada aplikasi Raiz?

Muat turun dengan percuma di ‘App store’ atau ‘Webapp’ menggunakan pautan di sini:

 


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).