Raiz Rewards: Lebih banyak jenama untuk anda!

Click here for English

15/07/2022ย 

 

Lihat jenama terkini

 

Dapatkan bonus tunai apabila anda berbelanja dengan rakan jenama kami, dan bonus tunai anda akan dilaburkan secara automatik!

Memperkenalkan 6 rakan jenama baru kami di Raiz Rewards! Belikan kek buat yang tersayang dengan CakeRush, dapatkan pakaian dalam dengan Triumph, dapatkan VPN anda di NordVPN, beli produk penjagaan kesihatan dengan Total Image, dapatkan makanan tambahan anda di Hiramino, dan beli barangan melalui laman web membeli-belah domestik dalam talian terbesar di China, Taobao!

Berbelanja dalam talian dengan rakan jenama kami melalui Raiz Rewards untuk menerima bonus tunai yang akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda. *

Hanya klik pada โ€œShop Online Hereโ€ melalui Raiz Rewards, dan kami akan membawa anda ke aplikasi/ laman web rakan jenama kami. Berbelanja seperti biasa, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima bonus tunai.

Jadi, sambil anda membeli, anda melabur!

*Tertakluk pada terma & syarat.

Jenama Terbaru

 

CakeRush

(+4.2% akan dilaburkan)

Buat penghantaran kek pada hari yang sama di kawasan Lembah Klang, Pulau Pinang, Ipoh dan Johor Bahru melalui Cake Rush. Kualiti adalah dijamin dengan pembuat kek yang berpengelaman.

Tempah dalam talian sekarang dengan CakeRush melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 4.2%daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Triumph

(+7% akan dilaburkan)

Triumph Malaysia menawarkan pelbagai jenis pakaian dalam yang selesa dan bergaya untuk wanita semua peringkat umur. Beli pakaian dalaman keluaran terbaru dalam talian sekarang!

Tempah dalam talian sekarang dengan Triumph melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 7% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

NordVPN

(+ 28% akan dilaburkan)

NordVPN ialah VPN terbaik untuk anda yang mementingkan keselamatan apabila menggunakan Wi-Fi di tempat awam dan memerlukan sambungan yang lebih privasi.

Tempah dalam talian sekarang dengan NordVPN melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 28% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Total Image

(+ 3.92% % akan dilaburkan)

Total Image menyediakan produk makanan tambahan berkualiti tinggi, selamat & berkesan selama lebih daripada 20 tahun.

Tempah dalam talian sekarang dengan Total Image melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 3.92% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Hiramino

(+ 5.88% % akan dilaburkan)

Hiramino komited untuk membekalkan produk kesihatan yang berkualiti tinggi.

Tempah dalam talian sekarang dengan Hiramino melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 88% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Taobao

(+ sehingga 25% % akan dilaburkan)

Taobao ialah laman web membeli-belah domestik dalam talian yang terbesar di China yang menawarkan pelbagai jenis barangan pada harga yang rendah.

Tempah dalam talian sekarang dengan Taobao melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 25% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

* Semua promosi tertakluk kepada terma & syarat yang ditetapkan oleh jenama yang terbabit.

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini

 


Ingin dapatkan ganjaran yang LEBIH selain daripada Raiz Rewards?

Bagi setiap rakan yang anda rujuk untuk melabur dengan Raiz, kami akan memberikan anda ganjaran bonus RM10. Rakan anda juga akan mendapat ganjaran RM10! Jemput rakan anda sekarang!

 

Dapatkan ganjaran RM10
Dapatkan ganjaran RM10

Ingin menggunakan Raiz Rewards tetapi tiada aplikasi Raiz?

Muat turun dengan percuma di โ€˜App storeโ€™ atau โ€˜Webappโ€™ menggunakan pautan di sini:

 


Maklumatย Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).