Raiz Rewards: Lebih banyak jenama pelancongan & promosi terkini!

Click here for English

01/07/2022 

 

Tawaran Minggu Ini

 

Dapatkan ganjaran apabila anda berbelanja dengan rakan jenama kami, dan ganjaran anda akan dilaburkan secara automatik!

Memperkenalkan 4 rakan jenama baru kami di Raiz Rewards! Dapatkan tawaran eksklusif dengan Hilton Honors, beli pas perjalanan dengan Go City, beli koleksi pakaian terbaru Kenzo, dan lihat produk penjagaan kesihatan dengan Omron.

Berbelanja dalam talian dengan rakan jenama kami melalui Raiz Rewards untuk menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.*

Hanya klik pada “Shop Online Here” melalui Raiz Rewards, dan kami akan membawa anda ke aplikasi/ lawan web rakan jenama kami. Berbelanja seperti biasa, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima ganjaran tunai.

Jadi, sambil anda membeli, anda melabur!

*Tertakluk pada terma & syarat.

 

Jenama Baru

 

Hilton Honors

(+ 1.75% akan dilaburkan)

Hilton Honors menawarkan banyak cara untuk memperoleh dan menggunakan mata ganjaran setiap hari, mengikut cara anda. Tempah hotel, dapatkan ganjaran, rancang perjalanan anda, dan pelbagai lagi.

Tempah dalam talian sekarang dengan Hilton Honors melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 1.75% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Omron

(+ 4.9% akan dilaburkan)

Omron mereka dan menyediakan peralatan kesihatan untuk kegunaan rumah dan perubatan serta perkhidmatan kesihatan.

Beli dalam talian sekarang dengan Omron melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 4.9% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Go City 

(+ 3.5% akan dilaburkan)

Go City adalah perniagaan pas pelancongan terbesar di dunia. Terokai tempat dan tarikan pelancongan menarik, semuanya dalam satu pas.

Beli dalam talian sekarang dengan Go City melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 3.5% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Kenzo

(+ 2.45% akan dilaburkan)

Kenzo ialah fesyen mewah yang berasal Perancis, dan ianya terkenal dengan pengaruh dari Asia di dalam gaya tradisional Eropahnya.

Beli dalam talian sekarang dengan Kenzo melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 2.45% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Promosi Terkini

Shopee

(+ sehingga 6.37% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan Shopee melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 6.37% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa: Jualan Pertengahan Tahun Shopee 7.7 (dari sekarang hingga 7 Julai)

  • Penghantaran percuma dengan perbelanjaan minima RM7
  • Pengguna Shopee boleh mengumpul ‘golden ticket’ setiap hari melalui permainan ‘Spin & Win BMW X1’ pada aplikasi Shopee. Lebih banyak ‘golden ticket’ yang dikumpul pengguna, lebih tinggi peluang untuk memenangi hadiah.
  • Dapatkan baucar 77% ‘coins’ dengan perbelanjaan minimum RM0 (dihadkan pada 300 ‘coins’).

 

 

* Semua promosi tertakluk kepada terma & syarat yang ditetapkan oleh jenama yang terbabit.

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini

 


Ingin dapatkan ganjaran yang LEBIH selain daripada Raiz Rewards?

Bagi setiap rakan yang anda rujuk untuk melabur dengan Raiz, kami akan memberikan anda ganjaran bonus RM10. Rakan anda juga akan mendapat ganjaran RM10! Jemput rakan anda sekarang!

 

Dapatkan ganjaran RM10
Dapatkan ganjaran RM10

Ingin menggunakan Raiz Rewards tetapi tiada aplikasi Raiz?

Muat turun dengan percuma di ‘App store’ atau ‘Webapp’ menggunakan pautan di sini:

 


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).