Raiz Rewards: Kekal Cantik & Sihat!

Click here for English

12-12-2021

 

Berbelanja dengan jenama kecantikan dan kesihatan kegemaran anda dan labur pada masa yang sama!

 

Apa yang baru?

Watsons, Royale Pharma, Hermo, Poplook, Pomelo, Sasa, Swarovski & Sephora!

Kulit kering, mata sembap, masalah pencernaan… Kami pun pernah mengalaminya! Mengurus tubuh badan kita dengan baik adalah amat penting. Yelah, kita hanya dikurniakan satu tubuh badan sahaja.

Anda pasti mahukan yang terbaik buat diri anda, baik dari segi kecantikan dan juga kesihatan. Lebih-lebih lagi pada musim cuti ini di mana anda akan berjumpa dengan ahli keluarga yang lain. Namun kami faham, mengekalkan dan menjaga kecantikan dan kesihatan bukanlah mudah dan murah.

Jangan risau, kami bersama anda! Beli-belah barangan kecantikan dan kesihatan melalui Raiz Rewards dan terima ganjaran tunai. Maknanya, apabila anda membeli dengan rakan jenama kami melalui Raiz, anda akan menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan kembali ke dalam Akaun Pelaburan Raiz anda.

Jadi, sambil anda membeli-belah, anda juga melabur! Hanya klik pada “Shop Online Here” melalui Raiz Rewards, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan kembali ke dalam akaun Raiz anda*.

*Tertakluk kepada Terma & Syarat.

Lihat rakan jenama kecantikan dan kesihatan kami di bawah! Bonus: Kami juga turut menyertakan rakan jenama fesyen dan barang kemas kami untuk anda kelihatan lebih menawan. 😉

Watsons

(+1.47% akan dilaburkan)

Watsons ialah pembekal produk kesihatan dan kecantikan terkemuka di Asia. Janji mereka kepada pelanggan –  LOOK GOOD, DO GOOD, FEEL GREAT – adalah sesuatu yang mereka lakukan setiap hari. Dapatkan produk baru, jualan & promosi untuk penjagaan kulit, kosmetik, penjagaan diri, dan banyak lagi!

Beli dalam talian sekarang di Watsons melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 1.47% daripada jumlah pembelian anda yang bakal dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda!


Sephora
(+ sehingga 3.92% akan dilaburkan)

Dapatkan barangan kecantikan terkini di Sephora dan terokai pelbagai pilihan alat solek, penjagaan kulit, wangian dan banyak lagi dari jenama klasik dan terkini.

Beli dalam talian sekarang di Sephora melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 3.92% daripada jumlah pembelian anda yang bakal dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda!

RoyalePharma

(+3.43% akan dilaburkan)

RoyalePharma berdedikasi sepenuhnya untuk menyediakan perkhidmatan penjagaan kesihatan yang terbaik kepada pelanggan. Mereka menawarkan pelbagai jenama suplemen semulajadi. Dapatkan semua makanan tambahan, penjagaan bayi/ peribadi/ kulit dan vitamin anda dari RoyalePharma.

Beli dalam talian sekarang di RoyalePharma melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 3.43% daripada jumlah pembelian anda yang bakal dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda!

Hermo


(+1.47% akan dilaburkan)

Hermo ialah pembekal produk kecantikan dalam talian terkemuka di Malaysia yang membantu wanita kelihatan lebih cantik dan berasa lebih yakin. Cari produk kecantikan anda di sini daripada pelbagai jenama antarabangsa dan lebih ribuan produk dari Korea, Jepun, Taiwan, Eropah dan AS untuk anda pilih!

Beli dalam talian sekarang di Hermo melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 1.47% daripada jumlah pembelian anda yang bakal dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda!

SaSa

(+3.43% akan dilaburkan)

SaSa adalah satu pembekal kosmetik terkemuka di Asia yang memiliki lebih 230 cawangan di Asia dan meliputi lebih 10,000 produk penjagaan kulit, pewangi, solekan, penjagaan rambut, penjagaan badan dan suplemen kesihatan.

Beli dalam talian sekarang di SaSa melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 3.43% daripada jumlah pembelian anda yang bakal dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda!

Poplook

(+1.96% bakal dilaburkan)

Poplook.com ialah jenama membeli-belah dalam talian terkemuka di Malaysia yang menawarkan pilihan terkini baju kurung, gaun muslimah, gaun ‘maxi’, jubah, tudung, beg tangan dan barang kemas.

Beli dalam talian sekarang di Poplook melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 1.96% daripada jumlah pembelian anda yang bakal dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda!

Pomelo

(+ sehingga 4.2% bakal dilaburkan)

Pomelo ialah platform terkemuka di Asia Tengara yang menawarkan produk baharu setiap minggu, menampilkan pakaian eksklusif serta mempromosikan gaya moden yang anggun dan bergaya untuk wanita.

Beli dalam talian sekarang di Pomelo melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 4.2% daripada jumlah pembelian anda yang bakal dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda!

Swarovski

(+ sehingga +3.92% bakal dilaburkan)

Swarovski mereka bentuk, mencipta, dan memasarkan koleksi produk kristal berkualiti tinggi seperti barang kemas, aksesori, dan perhiasan.

Beli dalam talian sekarang di Swarovski melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 3.92% daripada jumlah pembelian anda yang bakal dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda!

Raiz Rewards

Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini.

 


 

Maklumat Penting 

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Blog ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).