Raiz Rewards: Jualan Mei Codashop!

Click here for English

26/05/2023

 

Raiz Rewards: Jualan Mei Codashop!

 

Perhatian kepada semua gamers! Codashop sedang mengadakan tawaran untuk bulan Mei! Dapatkan bonus tunai apabila anda membuat pembelian tambah nilai dalam talian melalui “Raiz”. Bonus tunai anda akan dimasuk dan dilaburkan ke dalam akaun Raiz anda secara automatik.

Pergi ke “Raiz Rewards” di dalam aplikasi Raiz, cari Codashop, dan klik “Shop Online Here”.Kami akan membawa anda ke laman web Codashop. Tambah nilai seperti biasa, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima bonus tunai*.

Jadi, sambil anda tambah nilai, anda melabur!

*Tertakluk pada terma & syarat.

 

Cashback RM4!

  • Lengkapkan cabaran dengan membelanjakan jumlah terkumpul sebanyak RM70 (MLBB Diamonds) dengan Codacash.
  • Setelah selesai, anda boleh menebus kod hadiah Codacash anda secara automatik.
  • Berlangsung sehingga 31 Mei 2023.

 

Cashback 5%!

  • Tambah nilai mata Valorant anda dengan Codacash & dapatkan pulangan tunai 5%.


Lebih diskaun untuk lebih banyak games!

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini.

 


 

Ingin menggunakan Raiz Rewards tetapi tiada aplikasi Raiz?

Muat turun dengan percuma di ‘App store’ atau ‘Webapp’ menggunakan pautan di sini.

 


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).