Raiz Rewards: Jualan 8.8 akan tiba! 📢

Click here for English

04/08/2022 

 

Jimat belanja, ganjaran pun ada!

 

Jualan 8.8 akan tiba! Inilah peluang anda untuk mendapatkan tawaran dan penjimatan dari rakan jenama kami.

Dapatkan juga bonus tunai (atau cashback) apabila anda berbelanja dengan rakan jenama kami. Bonus tunai ini kemudiannya akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda secara automatik!

Pergi ke “Raiz Rewards” di dalam aplikasi Raiz, pergi ke jenama kegemaran anda, dan klik “Shop Online Here”. Kami akan membawa anda ke aplikasi/ laman web rakan jenama kami. Berbelanjalah seperti biasa, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima bonus tunai.

Jadi, sambil anda membeli, anda melabur!

*Tertakluk pada terma & syarat.

 

Lazada

(+ sehingga 9.1% akan dilaburkan)

Membeli-belah dengan dengan Lazada melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat bonus tunai sehingga 9.1% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa: Jualan 8.8 Lazada (dari sekarang hingga 8 Ogos) – HANYA UNTUK PENGGUNA RAIZ!

  • Dapatkan potongan sebanyak RM10 dengan perbelanjaan minima RM120. Hanya terpakai pada 8 – 10 Ogos 2022 untuk pengguna Lazada yang sedia ada sahaja (terhad kepada 100 baucar sahaja).*
    Dapatkan kod promo melalui aplikasi Raiz anda!
  • Dapatkan potongan sebanyak RM5 dengan perbelanjaan minima RM50. Hanya terpakai pada 9 – 10 Ogos 2022 untuk pengguna Lazada yang sedia ada sahaja (terhad kepada 75 baucar sahaja). *
    Dapatkan kod promo melalui aplikasi Raiz anda!

    *Baucar ini tidak terpakai untuk peralatan digital & Milo.

 

Shopee

(+ sehingga 6.37% akan dilaburkan)

Membeli-belah dengan Shopee melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat bonus tunai sehingga 6.37% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa: Jualan Pertengahan Tahun Shopee 8.8 (dari sekarang hingga 8 Ogos)

  • Dapatkan ‘coins’ sebanyak 11% dengan perbelanjaan minima RM63 terhad pada 693 ‘coins’ (sah dari sekarang sehingga 8 Ogos 2022 sahaja). Dapatkan kod promo melalui aplikasi Raiz anda!
  • Dapatkan ‘coins’ sebanyak 11% dengan perbelanjaan minima RM80 terhad pada 880 ‘coins’ (sah pada 8 Ogos 2022 sahaja). Dapatkan kod promo melalui aplikasi Raiz anda!

* Semua promosi tertakluk kepada terma & syarat yang ditetapkan oleh jenama yang terbabit.

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini

 


Ingin dapatkan ganjaran yang LEBIH selain daripada Raiz Rewards?

Bagi setiap rakan yang anda rujuk untuk melabur dengan Raiz, kami akan memberikan anda ganjaran bonus RM10. Rakan anda juga akan mendapat ganjaran RM10! Jemput rakan anda sekarang!

 

Dapatkan ganjaran RM10
Dapatkan ganjaran RM10

Ingin menggunakan Raiz Rewards tetapi tiada aplikasi Raiz?

Muat turun dengan percuma di ‘App store’ atau ‘Webapp’ menggunakan pautan di sini:

 


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).