Raiz Rewards: Jenama yang baru dilancarkan!

Click here for English

29/07/2022 

 

Lihat rakan jenama baru kami!

 

Dapatkan bonus tunai (atau cashback) apabila anda berbelanja dengan rakan jenama kami. Bonus tunai ini kemudiannya akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda secara automatik!

Berbelanja dengan rakan jenama baru kami dan dapatkan bonus tunai yang akan dilaburkan ke dalam akaun Raiz anda.

Bagaimana? Pergi ke “Raiz Rewards” di dalam aplikasi Raiz, pergi ke jenama kegemaran anda, dan klik “Shop Online Here”. Kami akan membawa anda ke aplikasi/lawan web rakan jenama kami. Berbelanjalah seperti biasa, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima bonus tunai.*

Jadi, sambil anda berbelanja, anda melabur!

 

*Tertakluk pada terma & syarat.

 

The Economist

(+sehingga 7% akan dilaburkan)

The Economist menawarkan berita dan analisis global serta liputan dan fakta mengenai politik dunia, ekonomi, perniagaan, sains, budaya dan banyak lagi.

Langgan dalam talian sekarang dengan The Economist melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 7% daripada jumlah langganan anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Omio

(+sehingga 3.5% akan dilaburkan)

Omio mengumpulkan lebih 1,000 jenis pengangkutan seperti kereta api, bas, penerbangan, feri, kereta dan pemindahan lapangan terbang untuk memudahkan anda melancong.

Tempah dalam talian sekarang dengan Omio melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 3.5% daripada jumlah tempahan anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Oppo

(+sehingga 2.1% akan dilaburkan)

Oppo menawarkan model telefon pintar dan aksesori terkini yang berciri futuristik.

Beli dalam talian sekarang dengan OPPO melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 2.1% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

* Semua promosi tertakluk kepada terma & syarat yang ditetapkan oleh jenama yang terbabit.

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini

 


Ingin dapatkan ganjaran yang LEBIH selain daripada Raiz Rewards?

Bagi setiap rakan yang anda rujuk untuk melabur dengan Raiz, kami akan memberikan anda ganjaran bonus RM10. Rakan anda juga akan mendapat ganjaran RM10! Jemput rakan anda sekarang!

 

Dapatkan ganjaran RM10
Dapatkan ganjaran RM10

Ingin menggunakan Raiz Rewards tetapi tiada aplikasi Raiz?

Muat turun dengan percuma di ‘App store’ atau ‘Webapp’ menggunakan pautan di sini:

 


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).