Raiz Rewards: Lebih Ganjaran Untuk Anda

Click here for English

03/06/2022 

 

Tawaran Minggu Ini

 

Jenama & promosi terkini daripada rakan jenama kami hanya untuk anda! Berbelanja dalam talian dengan rakan jenama kami melalui Raiz Rewards untuk menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda. *

Hanya klik pada “Shop Online Here” melalui Raiz Rewards, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan kembali ke dalam akaun Raiz anda.

Jadi, sambil anda membeli, anda melabur!

*Tertakluk pada terma & syarat.

 

Jenama Baru

Singapore Airlines

(0.49% akan dilaburkan)

Singapore Airlines mempunyai penerbangan lebih dari 130 bandar di seluruh dunia!

Tempah dalam talian sekarang dengan Singapore Airlines melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 0.49% daripada jumlah tempahan anda yang dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

AliExpress

(+ sehingga 4.41% akan dilaburkan)

AliExpress adalah perkhidmatan membeli-belah dalam talian yang dimiliki oleh Alibaba.com yang menawarkan lebih 111 juta barangan dalam talian.

Beli-belah dalam talian dengan AliExpress melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 4.41% daripada jumlah tempahan anda yang dilaburkan kembali ke dalam akaun Raiz anda.

 

Promosi Terkini

Lazada

(+sehingga 9.1% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan Lazada melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 9.1% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa:

 • Gunakan kod promo 6622kPrBG dan dapatkan diskaun tambahan sebanyak RM5 dengan perbelanjaan minima RM50
 • Sah dari 6 Jun 2022 hingga 8 Jun 2022.
 • Untuk pengguna Lazada yang sedia ada sahaja

 


Hermo

(+1.47% akan dilaburkan)

Beli-belah dalam talian sekarang dengan Hermo melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 1.47% daripada jumlah pembelian anda yang akan dilaburkan kembali ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa:

 • Berlangsung dari sekarang hingga 12 Jun 2022
 • Dapatkan potongan sehingga 70%
 • Promosi beli 1 percuma 1
 • Hadiah ulang tahun khas
 • Penghantaran percuma!
 • Diskaun RM10 dengan perbelanjaan minima sebanyak RM20 untuk jenama tertentu seperti Laneige, Innisfree, Cosrx, Pyunkang Yul dan banyak lagi

 

Focus Point

(+ sehingga 3.92% akan dilaburkan)

Beli-belah secara dalam talian sekarang dengan Focus Point melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 3.92% daripada jumlah pembelian anda yang dilaburkan kembali ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa: 

 • Beli-belah secara dalam talian dan dapatkan ganjaran dengan Focus Point.
 • Berbelanja sebanyak RM500 dalam satu pesanan dan anda layak untuk mendapatkan baucar diskaun lensa berjenama HOSHI yang bernilai RM150*
 • Dapatkan potongan sebanyak 30% dengan setiap pembelian dari promosi cermin mata + percuma lensa yang berjenama Hoshi.
 • Gunakan kod EXTRA16 untuk mendapat diskaun tambahan sebanyak RM16
 • Promosi sah dari Sekarang hingga 30 Jun 2022.
  *Tertakluk kepada Terma & Syarat

 

Malaysia Airlines

(+1.4% akan dilaburkan)

Tempah secara dalam talian sekarang dengan Malaysia Airlines melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 1.4% daripada jumlah pembelian anda yang dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa:

 • Nikmati perjalanan ke Johor Bahru dan Kuching dengan penerbangan 3 hari seminggu.
 • Tempoh Perjalanan: Dari 8 Jun hingga 12 Jun 2022, dan dari 7 September hingga 11 September 2022

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?
Baca Soalan Lazim di sini.


Maklumat Penting 

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).