Raiz Rewards: Jenama Baru Untuk Anda!

Click here for English

8/4/2022

 

Jenama Baru Untuk Anda!

AirAsia, AirAsia Food & AirAsia Grocer

 

Kami ada berita baik untuk anda! 3 lagi jenama telah menyertai Raiz Rewards. Anda boleh dapatkan tiket penerbangan, makanan, dan barangan runcit bersama rakan jenama baru kami.

Beli dalam talian dan anda akan mendapatkan ganjaran. Ini bermakna apabila anda membeli-belah dengan rakan kongsi jenama kami melalui Raiz Rewards, anda akan menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan semula ke dalam Akaun Pelaburan Raiz anda.

Jadi, sambil anda dapat membeli-belah, dapatkan ganjaran & labur! Hanya klik pada “Shop Online Here” melalui Raiz Rewards, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan kembali ke dalam akaun Raiz anda*.

*Tertakluk pada terma & syarat.

 

Lihat rakan jenama baharu kami di bawah!

 

AirAsia (Flight)

(+0.49% akan dilaburkan)

Dengan tawaran tambang penerbangan yang tiada tandingan, anda boleh mulakan pengembaraan tanpa melebihi bajet perjalanan!

Beli dalam talian sekarang dengan AirAsia melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 0.49% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Airasia Food

(+ sehingga 2.45% akan dilaburkan)

Pesan makanan dalam talian dengan AirAsia Food sekarang! Pesanan anda dari restoran dan kafe terkemuka berhampiran anda akan dihantar dengan selamat dan pantas.

Beli dalam talian sekarang dengan AirAsia Food melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 2.45% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

AirAsia Grocer

(+ sehingga 2.45% akan dilaburkan)

Pesan barangan runcit dalam talian dengan AirAsia Grocer hari ini! Pilih daripada kedai runcit terbaik di Malaysia dan pesanan anda akan dihantar terus ke depan pintu anda.

Beli dalam talian sekarang dengan AirAsia Grocer melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 2.45% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

raiz rewards

Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini.

 


 

Maklumat Penting 

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Blog ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).