Raiz Rewards: Jenama Baru + Promosi Percutian

Click here for English

19/08/2022 

 

Jenama Baru + Promosi Percutian

 

Dapatkan bonus tunai (atau cashback) apabila anda berbelanja dengan rakan jenama kami. Bonus tunai ini kemudiannya akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda secara automatik!

Pergi ke “Raiz Rewards” di dalam aplikasi Raiz, pergi ke jenama kegemaran anda, dan klik “Shop Online Here”. Kami akan membawa anda ke aplikasi/ laman web rakan jenama kami. Berbelanjalah seperti biasa, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima bonus tunai.

Jadi, sambil anda membeli, anda melabur!

*Tertakluk pada terma & syarat.

 

Jenama Baru

AmazinGraze

(+ sehingga 6.37% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan AmazinGraze melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 6.37% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa:

  • Dapatkan diskaun sebanyak 30% untuk kombo khas sempena ulang tahun AmazinGraze yang ke7
  • Penghantaran percuma ke Semenanjung Malaysia untuk pesanan melebihi RM35

 

Jenama Percutian

Skyscanner

(+ 24.5% akan dilaburkan)

Tempah dalam talian sekarang dengan Skyscanner melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 24.5% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

AirAsia (Flight)

(+ 0.49% akan dilaburkan)

Tempah dalam talian sekarang dengan AirAsia Flight melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 0.49% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi istimewa: 

  • Terbang ke Kuala Lumpur, Johor Bahru, Sibu, Kota Bharu, Kota Kinabalu, Kuching, Singapura, Jakarta dan banyak lagi. Perjalanan sehala bermula dari RM59.
  • Tempoh tempahan: Sekarang hingga 21 Ogos 2022
  • Tempoh perjalanan: Dari 22 Ogos 2022 hingga 18 April 2023

 

Klook

(+ sehingga 3.5% akan dilaburkan)

Tempah dalam talian sekarang dengan Klook melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 3.5% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

* Semua promosi tertakluk kepada terma & syarat yang ditetapkan oleh jenama yang terbabit.

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini

 


Ingin dapatkan ganjaran yang LEBIH selain daripada Raiz Rewards?

Bagi setiap rakan yang anda rujuk untuk melabur dengan Raiz, kami akan memberikan anda ganjaran bonus RM10. Rakan anda juga akan mendapat ganjaran RM10! Jemput rakan anda sekarang!

 

Dapatkan ganjaran RM10
Dapatkan ganjaran RM10

Ingin menggunakan Raiz Rewards tetapi tiada aplikasi Raiz?

Muat turun dengan percuma di ‘App store’ atau ‘Webapp’ menggunakan pautan di sini:

 


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).