Raiz Rewards: Istimewa untuk Gamers!

Click here for English

22/07/2022 

 

Beli ‘game points’ dan dapatkan bonus tunai!

 

Dapatkan bonus tunai (atau cashback) apabila anda berbelanja dengan rakan jenama kami. Bonus tunai ini kemudiannya akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda secara automatik!

Sekarang adalah masa yang terbaik untuk anda mendapatkan ‘game points’ ! Beli ‘game points’ dengan CodaShop & Razer Gold menggunakaan ShopeePay pada Jualan Hari Gaji pada 25 Julai 2022 untuk mendapatkan bonus tunai tambahan dengan Raiz Rewards.

Beli ‘game points’ anda sekarang dan dapatkan bonus tunai yang akan dilaburkan ke dalam akaun Raiz anda.

Pergi ke “Raiz Rewards” di dalam aplikasi Raiz, pergi ke jenama kegemaran anda, dan klik “Shop Online Here”. Kami akan membawa anda ke aplikasi/ lawan web rakan jenama kami. Berbelanjalah seperti biasa, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima bonus tunai.

Jadi, sambil anda berbelanja, anda melabur!

 

*Tertakluk pada terma & syarat.

 

CodaShop

(+ sehingga 0.49% akan dilaburkan)

Dapatkan diskaun RM4 apabila anda membeli ‘game points’ untuk Genesis Crystals dan Blessing of the Welkin Moon (Genshin Impact) dengan ShopeePay apabila anda membuat perbelanjaan minima sebanyak RM50 dari 1-31 Julai 2022.

Beli dalam talian sekarang dengan Codashop melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 0.49% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

SEAGM

(+0.49% akan dilaburkan)

Tambah nilai PUBG Mobile UC anda menggunakan SEAGM untuk mendapatkan peluang memenangi Mainan Beruang GB Edisi Terhad dan 10,000 kredit dari SEAGM selain mendapat bonus tunai daripada Raiz Rewards.

Beli dalam talian sekarang dengan SEAGM melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 0.49% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

*Tertakluk pada terma & syarat

 

Razer Gold

(+ 1.4% akan dilaburkan)

Dapatkan rebat 10% (terhad sehingga RM3) apabila anda tambah nilai atau mengecas semula game kegemaran anda ke dalam Razer Gold Wallet Malaysia anda menggunakan ShopeePay pada 8-31 Julai 2022 (minimum RM30). Selain itu anda berpeluang untuk memenangi tiket ESL One Malaysia 2022.

Beli dalam talian sekarang dengan Razer Gold melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 1.4% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

* Semua promosi tertakluk kepada terma & syarat yang ditetapkan oleh jenama yang terbabit.

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini

 


Ingin dapatkan ganjaran yang LEBIH selain daripada Raiz Rewards?

Bagi setiap rakan yang anda rujuk untuk melabur dengan Raiz, kami akan memberikan anda ganjaran bonus RM10. Rakan anda juga akan mendapat ganjaran RM10! Jemput rakan anda sekarang!

 

Dapatkan ganjaran RM10
Dapatkan ganjaran RM10

Ingin menggunakan Raiz Rewards tetapi tiada aplikasi Raiz?

Muat turun dengan percuma di ‘App store’ atau ‘Webapp’ menggunakan pautan di sini:

 


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).