Raiz Rewards: #Fitcheck

Click here for English

14/1/2022

Jenama yang Baru Dilancarkan

PatPat, XIXILI, Poney, Yoox, Al-Ikhsan Sports & Dr Mister

 

Membeli-belah untuk barangan bergaya dalam talian di Malaysia adalah lebih mudah pada zaman kini. Pilihan pun semakin banyak. Memang seronok kerana ianya mudah, tetapi yang lebih seronok adalah apabila kita menunggu untuk barang dihantar, dan semestinya apabila barang yang dipesan telah diterima! Rasa seperti mendapat hadiah (walaupun daripada diri sendiri).

Dengan pembukaan semula kebanyakan tempat kerja, kolej dan sekolah, inilah masa yang terbaik untuk membeli-belah pakaian baru. Kami telah memilih beberapa jenama untuk anda ‘shopping’ pakaian baru anda.

Hanya klik pada “Shop Online Here” melalui Raiz Rewards, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan kembali ke dalam akaun Raiz anda*.

*Tertakluk kepada Terma & Syarat.

 

Pakaian wanita, lelaki, kanak-kanak – semuanya ada. Lihat rakan jenama baharu kami di bawah!

 

YOOX

(+ 1.47%  akan dilaburkan)

Yoox ialah kedai fesyen dalam talian terkemuka di peringkat global yang menawarkan koleksi barangan dari pereka-pereka fesyen yang berprestij.

Beli dalam talian sekarang dengan Yoox melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 1.47% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Dr Mister

(+4.9% akan dilaburkan)

Dr Mister ialah salah satu jenama pakaian jalanan yang terbaik di Malaysia.

Beli dalam talian sekarang dengan Dr Mister melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 4.9% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Al-Ikhsan


(+1.96% akan dilaburkan)

Al-Ikhsan Sports ialah peruncit sukan No. 1 Malaysia yang terlibat terutamanya dalam membekalkan kasut sukan, pakaian dan peralatan.

Beli dalam talian sekarang dengan Al-Ikhsan Sports melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 1.96% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

PatPat

(+6.86% akan dilaburkan)

PatPat menawarkan pelbagai jenis pakaian bayi, pakaian kanak-kanak, pakaian keluarga yang sedondon, aksesori rumah, dan pelbagai lagi.

Beli dalam talian sekarang dengan PatPat melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 6.86% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Poney

(+ 2.45% akan dilaburkan)

Poney menawarkan pelbagai jenis produk pakaian yang selesa dan bergaya untuk kanak-kanak.

Beli dalam talian sekarang dengan Poney melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 2.45% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

XIXILI

(+ 3.68% akan dilaburkan)

XIXILI menawarkan pakaian dalam yang selesa untuk wanita, tidak kira saiz dan bentuk, untuk keperluan setiap individu.

Beli dalam talian sekarang dengan XIXILI melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 3.68% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Raiz Rewards
raiz rewards

Raiz Rewards

Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini.

 


Important Information

The information on this website is general advice only. This means it does not consider any person’s investment objectives, financial situation, or investment needs. If you are an investor, you should consult your licensed adviser before acting on any information contained in this article to fully understand the benefits and risks associated with the Raiz product.

The information on this website is confidential. It must not be reproduced, distributed, or disclosed to any other person. The information is based on assumptions or market conditions that change without notice. This will impact the accuracy of the information.

Under no circumstances is the information to be used by, or presented to, a person for the purposes of deciding about investing in Raiz.