Raiz Rewards: Eh, Dell?

Click here for English

05/03/2022

 

Kami ada berita gembira untuk anda! Sekarang, anda boleh mendapatkan barangan elektronik dari Dell melalui Raiz Rewards!

Kenapa anda perlu membeli dari Dell?

Dell terus berinovasi untuk membangunkan teknologi terkini supaya pelanggan mereka sentiasa bersedia untuk maju ke hadapan. Dell menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan termasuk komputer riba, monitor, komputer, penyelesaian storan, dan pelayan untuk rumah dan perniagaan anda.

 

Kenapa anda perlu membeli dari Dell melalui Raiz Rewards?

Beli dalam talian sekarang dengan Dell melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 1.47% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Apabila anda membeli-belah dengan mana-mana rakan jenama kami melalui Raiz Rewards, anda akan menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan semula ke dalam Akaun Pelaburan Raiz anda.

Jadi, sambil anda membeli-belah, anda juga melabur! Hanya klik pada Shop Online Here melalui Raiz Rewards, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima ganjaran tunai*,

 

*Tertakluk kepada Terma & Syarat.

Lihat promosi Dell di bawah!

 

Inspiron 15 3000 Laptop                                          

Harga bermula dari: RM1,848.99

Harga dalam talian: RM1,648.99                                        

Jimat: RM200.00        

                                       

Inspiron Compact Desktop                                      

Clearance!

Harga bermula dari: RM 1,848.99

Harga dalam talian: RM 1,648.99                                        

Jimat: RM 200.00

 

 


 

Jom lihat rakan jenama lain kami dibawah!

 

Shopee

(+ sehingga 6.4% akan dilaburkan)

Shopee adalah platform membeli belah #1 Malaysia untuk barangan keperluan bayi, kanak-kanak, alat permainan, fesyen, elektronik dan pelbagai lagi!

Beli dalam talian sekarang dengan Shopee melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 6.4% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 


Lazada

(+ sehingga 9.1% akan dilaburkan)

Lazada menawarkan harga yang terbaik dalam talian, dan memberi anda pelbagai pilihan jenama dan produk terbaik yang dihantar terus ke hadapan pintu anda!

Beli dalam talian sekarang dengan Lazada melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 9.1% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

raiz rewards

Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini.

 


 

Maklumat Penting 

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Blog ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).