Raiz Rewards: Eh, ada lagi?

Click here for English

18/2/2022

Beli-belah, Raiz Rewards & Labur!

 

Jenama Baru Untuk Anda!

Calvin Klein, Roscani, GoDaddy, Vidi Furniture & Jadi Life.

 

Berita baik – lebih banyak jenama untuk anda dalam Raiz Rewards! Daripada perkhidmatan, fesyen kepada perabot, anda boleh mendapatkan apa sahaja yang anda inginkan.

Beli dalam talian dan anda akan mendapatkan ganjaran. Ini bermakna apabila anda membeli-belah dengan rakan kongsi jenama kami melalui Raiz Rewards, anda akan menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan semula ke dalam Akaun Pelaburan Raiz anda.

Jadi, sambil anda dapat membeli-belah, dapatkan ganjaran & labur! Hanya klik pada “Shop Online Here” melalui Raiz Rewards, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan kembali ke dalam akaun Raiz anda*.

*Tertakluk pada terma & syarat.

 

Lihat rakan jenama baharu kami di bawah!

 

Calvin Klein

(+4.9% akan dilaburkan)

Calvin Klein memasarkan pakaian untuk wanita dan lelaki dari koleksi pereka.

Beli dalam talian sekarang dengan Calvin Klein melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 4.9% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

GoDaddy

(+ sehingga 4.9% akan dilaburkan)

GoDaddy adalah pendaftar nama domain #1 di dunia dan sebuah platform untuk mengemukakan idea, mencipta jenama yang menarik dengan laman web yang unik, serta menarik pelanggan dengan pemasaran digital dan sosial.

Beli dalam talian sekarang dengan GoDaddy melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 4.9% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 


Jadi Life

(+3.43% akan dilaburkan)

Jadi Life adalah jenama yang berteraskan digital untuk membantu pengguna menjadi lebih bijak dalam mencari produk berkualiti pada harga yang berpatutan. Ia terlibat dalam pengedaran produk berkualiti tinggi untuk kegunaan rumah, sekolah, pejabat, dan industri pengimejan.

Beli dalam talian sekarang dengan Jadi Life melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 3.43% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Roscani

(+3.43% akan dilaburkan)

Roscani bermula dengan idea untuk mereka bentuk jam tangan yang mampu milik, kelihatan anggun dan sofistikated. Roscani adalah syarikat jam tangan yang pertama dalam rekaan bentuk jam tangan eksklusif untuk wanita sahaja.

Beli dalam talian sekarang dengan Roscani melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 3.43% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 


Vidi Furniture

(+ sehingga 7.35% akan dilaburkan)

Vidi Furniture adalah pengeluar dan pengedar pelbagai jenis perabot di Malaysia. Mereka juga komited untuk menyediakan perkhidmatan membaik pulih perabot yang pantas.

Beli dalam talian sekarang dengan Vidi Furniture melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 7.35% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

raiz rewards

Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini.

 


 

Maklumat Penting 

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Blog ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).