Raiz Rewards: Dipilih khas untuk anda!

Click here for English

7/1/2022

 

Jenama yang Baru Dilancarkan:

Focus Point, Gdeal, Kaodim, Carsome, Canva.

 

Kami telah memilih beberapa jenama, kedai dan platform khas untuk anda! Daripada penyedia perkhidmatan kepada platform membeli-belah yang merangkumi pelbagai produk, anda pilih sahaja.

Beli apa yang diinginkan melalui Raiz Rewards dan terima ganjaran tunai. Maknanya, apabila anda membeli dengan rakan jenama kami melalui Raiz, anda akan menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan kembali ke dalam Akaun Pelaburan Raiz anda.

Jadi, sambil anda membeli-belah, anda juga melabur! Hanya klik pada “Shop Online Here” melalui Raiz Rewards, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan kembali ke dalam akaun Raiz anda*.

 

*Tertakluk kepada Terma & Syarat.

Lihat rakan jenama baharu kami di bawah!

 

Focus Point

(+sehingga 3.92% akan dilaburkan)

Focus Point ialah kedai rangkaian optik terbesar di Malaysia dengan lebih 190 cawangan di seluruh negara.

Beli dalam talian sekarang dengan Focus Point melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 3.92% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

GDeal

(+4.2% akan dilaburkan)

GDeal.com.my menawarkan pelbagai produk gaya hidup pada harga mampu milik kepada pelanggan.

Beli dalam talian sekarang dengan GDeal melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 4.2% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Kaodim

(RM 1.75 akan dilaburkan)

Kaodim menghubungkan anda dengan penyedia perkhidmatan yang dinilai tinggi dan telah diperiksa latar belakang untuk keperluan harian anda dengan cepat, selamat, dan boleh dipercayai.

Tempah perkhidmatan dalam talian dengan Kaodim melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat RM 1.75 dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Carsome


(RM 7.35 akan dilaburkan)

Carsome ialah platform e-dagang kereta terbesar di Asia Tenggara. Carsome menyasarkan untuk mendigitalkan industri kereta terpakai dengan membentuk semula dan meningkatkan pengalaman membeli dan menjual kereta.

Tempah dan hantar kenderaan untuk pemeriksaan dengan Carsome melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat RM 7.35 dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Canva


(+ 39.20% akan dilaburkan)

Canva ialah perkhidmatan reka bentuk dan penerbitan dalam talian dengan misi untuk memperkasakan pelanggan untuk mereka bentuk dan menerbitkan apa-apa sahaja yang diinginkan, di mana-mana sahaja.

Langgan bersama Canva melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 39.20% daripada jumlah langganan anda yang dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

raiz rewards

Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini.

 


 

Maklumat Penting 

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Blog ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).