Raiz Rewards: Dapatkan ganjaran sekarang!

Click here for English

10/06/2022 

 

Tawaran minggu ini

 

Jenama baru & promosi terkini daripada rakan jenama kami hanya untuk anda! Berbelanja dalam talian dengan rakan jenama kami melalui Raiz Rewards untuk menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda. *

Hanya klik pada “Shop Online Here” melalui Raiz Rewards, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan kembali ke dalam akaun Raiz anda.

Jadi, sambil anda membeli, anda melabur!

*Tertakluk pada terma & syarat.

 

Jenama Baru

EasyParcel

(+ RM0.49 akan dilaburkan)

EasyParcel adalah platform kurier dalam talian yang memberikan anda harga terbaik untuk penghantaran kurier. Ia membolehkan anda menyemak kadar penghantaran dan menempah perkhidmatan kurier dari pelbagai syarikat di Malaysia.

Tempah dalam talian sekarang dengan EasyParcel melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat RM0.49 daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Promosi Terkini

Carsome

(+RM12.25 akan dilaburkan)

Buat tempahan dalam talian sekarang dengan Carsome melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat RM12.25 dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa:

  • Pilih kereta dan “Chup” sebelum 30 Jun 2022 untuk menaik taraf kepada waranti platinum percuma

 

AirAsia Flight

(+0.49% akan dilaburkan)

Tempah dalam talian sekarang dengan AirAsia Flight melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 0.49% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa:

  • Penerbangan bermula dari RM1* ke Johor Bahru, Langkawi, Pulau Pinang, Singapura, Krabi, Bangkok, Hua Hin, Nha Trang dan banyak lagi
  • Tempoh tempahan: Sekarang hingga 12 Jun 2022
  • Tempoh perjalanan: 1 Julai 2022 – 8 Disember 2022
  • Peroleh sehingga 5 kali mata ganjaran AirAsia untuk semua transaksi di AirAsia Super App

*Harga RM1 tidak termasuk cukai lapangan terbang, bayaran MAVCOM, surcaj bahan api dan pembayaran lain yang berkenaan. Tertakluk pada Terma & Syarat.

 

AirAsia Food

(+ sehingga 2.45% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan AirAsia (Food) melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 2.45% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa: 

  • Gunakan kod promo 6FOOD untuk mendapatkan potongan sebanyak RM6 (perbelanjaan minima ialah RM30)
  • Gunakan kod promo FREEDELMY untuk mendapatkan penghantaran percuma terhad pada RM3 sahaja (perbelanjaan minima ialah RM20)
  • Tempoh promosi: Sekarang hingga 30 Jun 2022

 

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini

 


Ingin dapatkan ganjaran yang LEBIH selain daripada Raiz Rewards?

Bagi setiap rakan yang anda rujuk untuk melabur dengan Raiz, kami akan memberikan anda ganjaran bonus RM10. Rakan anda juga akan mendapat ganjaran RM10! Jemput rakan anda sekarang!

 

Dapatkan ganjaran
Dapatkan ganjaran

 


Ingin menggunakan Raiz Rewards tetapi tiada aplikasi Raiz?

Muat turun dengan percuma di ‘App store’ atau ‘Webapp’ menggunakan pautan di sini:

 


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).