Raiz Rewards: BERBELANJA DENGAN 110 JENAMA!

Click here for English

03/02/2023

 

Raiz Rewards: BERBELANJA DENGAN 110 JENAMA!

 

Dapatkan bonus tunai apabila anda berbelanja dengan 110 rakan jenama kami melalui Raiz dan dapatkan ganjaran tunai yang akan dilaburkan ke dalam akaun Raiz anda secara automatik! *

Bagaimana?

  1. Log masuk ke aplikasi Raiz anda & pergi ke Raiz Rewards.
  2. Klik pada jenama yang anda gemari & tekan Shop Online Here.
  3. Beli-belah seperti biasa dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima bonus tunai anda!

*Tertakluk pada terma & syarat.

 

Dapatkan harga dan tawaran terbaik daripada 110 rakan jenama kami untuk pelbagai kategori dan produk sekarang! Buka aplikasi Raiz anda > Raiz Rewards untuk lihat lebih banyak jenama.

 

Marketplace

Travel

Health & Beauty

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini

 


Ingin menggunakan Raiz Rewards tetapi tiada aplikasi Raiz?

Muat turun dengan percuma di ‘App store’ atau ‘Webapp’ menggunakan pautan di sini:

 


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).