Raiz Rewards: 5 jenama baru. Lebih banyak tawaran. Lebih banyak ganjaran.

Click here for English

17/06/2022 

 

Rakan jenama baru di Raiz Rewards!

 

Kini terdapat 5 jenama baru di Raiz Rewards hanya untuk anda! FWD Takaful, Agoda, Codashop, Flower Chimp & FlowerAdvisor!

Berbelanja dalam talian dengan rakan jenama kami melalui Raiz Rewards untuk menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda *

Hanya klik padaShop Online Here melalui Raiz Rewards, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan kembali ke dalam akaun Raiz anda.

Jadi, sambil anda membeli, anda melabur!

*Tertakluk pada terma & syarat.

 

Jenama Baru

FWD Takaful

(+sehingga RM105 akan dilaburkan)

FWD Takaful membawa pendekatan baharu kepada Takaful dengan produk yang jelas dan ringkas pada harga yang berpatutan.

Tempah dalam talian sekarang dengan FWD Takaful melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga RM105 daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Agoda

(+2.8% akan dilaburkan)

Agoda memudahkan anda untuk mencari tempat tinggal, tiket penerbangan dan percutian dengan harga yang mampu milik untuk pengguna.

Tempah dalam talian sekarang dengan Agoda melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 2.8% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Codashop

(+sehingga 0.49% akan dilaburkan)

Codashop ialah salah satu laman web tambah nilai terbesar dan paling dipercayai untuk permainan dan hiburan dalam talian di dunia.

Beli dalam talian sekarang dengan Codashop melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 0.49% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Flower Chimp

(+4.2% akan dilaburkan)

Flower Chimp adalah pakar dalam penghantaran bunga ke seluruh Malaysia. Dapatkan bunga yang segar dan berkualiti tinggi untuk orang yang anda sayangi hanya dari Flower Chimp.

Beli dalam talian sekarang dengan Flower Chimp melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 4.2% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

FlowerAdvisor

(+2.8% akan dilaburkan)

FlowerAdvisor ialah penjual bunga antarabangsa yang menghantar ke 111 negara di seluruh dunia. Hantar bunga, hamper dan hadiah pada rakan dan orang tersayang di mana-mana sahaja.

Beli dalam talian sekarang dengan FlowerAdvisor melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 2.8% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini

 


Ingin dapatkan ganjaran yang LEBIH selain daripada Raiz Rewards?

Bagi setiap rakan yang anda rujuk untuk melabur dengan Raiz, kami akan memberikan anda ganjaran bonus RM10. Rakan anda juga akan mendapat ganjaran RM10! Jemput rakan anda sekarang!

 

Dapatkan ganjaran
Dapatkan ganjaran

 


Ingin menggunakan Raiz Rewards tetapi tiada aplikasi Raiz?

Muat turun dengan percuma di ‘App store’ atau ‘Webapp’ menggunakan pautan di sini:

 


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).