Raiz Rewards: 3 Jenama Baruuu – Dapatkan Bonus Tunai Sehingga 4.9%!

Click here for English

27/01/2023

 

Raiz Rewards: 3 Jenama Baruuu – Dapatkan Bonus Tunai Sehingga 4.9%!

 

Terdapat tambahan 3 jenama baru di Raiz Rewards – hanya untuk anda: Tiqets, Guess, dan Club21!

Dapatkan bonus tunai (atau “cashback”) apabila anda berbelanja dengan menggunakan “Raiz Rewards”  Bonus tunai anda akan dilaburkan ke dalam akaun Raiz anda secara automatik.

Pergi ke “Raiz Rewards” di dalam aplikasi Raiz, pergi ke jenama kegemaran anda, dan klik “Shop Online Here”. Kami akan membawa anda ke aplikasi/laman web rakan jenama kami. Berbelanjalah seperti biasa, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima bonus tunai. *

Jadi, sambil anda membeli, anda melabur!

*Tertakluk pada terma & syarat.

 

Tiqets

(+4.9% akan dilaburkan)

Tiqets adalah platform tempahan dalam talian untuk muzium dan tarikan yang menghubungkan pelancong di seluruh dunia dengan lebih banyak cara untuk mendalami budaya.

Tempah dalam talian sekarang dengan Tiqets melalui Raiz Rewards dan dapatkan bonus tunai 4.9% (daripada jumlah pembelian anda) dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Guess

(+4.2% akan dilaburkan)

Guess menyediakan koleksi gaya hidup pakaian kontemporari, denim, beg tangan, jam tangan, kaca mata, kasut dan pelbagai produk lain.

Beli dalam talian sekarang dengan Guess melalui Raiz Rewards dan dapatkan bonus tunai 4.2% (daripada jumlah pembelian anda) dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Club21

(+4.2% akan dilaburkan)

Club21 adalah peneraju dalam pasaran fesyen mewah yang menguruskan lebih daripada 30 jenama dan mempunyai lebih daripada 200 kedai berjenama di seluruh dunia.

Beli dalam talian sekarang dengan Club21 melalui Raiz Rewards dan dapatkan bonus tunai 4.2% (daripada jumlah pembelian anda) dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini

 


Ingin menggunakan Raiz Rewards tetapi tiada aplikasi Raiz?

Muat turun dengan percuma di ‘App store’ atau ‘Webapp’ menggunakan pautan di sini:

 


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).