Raiz Rewards: 3 jenama baru!

Click here for English

15/10/2022 

 

3 jenama baru untuk anda!

 

Kini terdapat 3 jenama baru di Raiz Rewards – hanya untuk anda!

Kawan Food, DirectD, dan Airfree.

Dapatkan bonus tunai (atau cashback) apabila anda berbelanja dengan menggunakan “Raiz Rewards”! Bonus tunai anda akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda secara automatik.

Pergi ke “Raiz Rewards” di dalam aplikasi Raiz, pergi ke jenama kegemaran anda, dan klik “Shop Online Here”. Kami akan membawa anda ke aplikasi/laman web rakan jenama kami. Berbelanjalah seperti biasa, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima bonus tunai. *

Jadi, sambil anda membeli, anda melabur!

*Tertakluk pada terma & syarat.

Kawan Food

(+4.9% akan dilaburkan)

Kawan Food adalah salah satu pengeksport dan pengeluar makanan sejuk beku ke serata dunia yang terbesar di Malaysia. Tiada lemak trans. Tiada bahan pengawet. Disahkan halal!

Beli dalam talian sekarang dengan Kawan Food melalui Raiz Rewards dan dapatkan bonus tunai 4.9% (daripada jumlah pembelian anda) dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

DirectD

(+0.7% akan dilaburkan)

DirectD menawarkan telefon pintar, tablet, dan aksesori terkini – semuanya dengan harga yang terbaik di pasaran.

Beli dalam talian sekarang dengan DirectD melalui Raiz Rewards dan dapatkan bonus tunai 0.7% (daripada jumlah pembelian anda) dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Airfree

(+3.5% akan dilaburkan)

Dengan penggabungan teknologi dan reka bentuk terbaik, Airfree menawarkan pembersih udara yang akan membersihkan rumah anda daripada virus, bakteria dan bahan pencemar lain menggunakan teknologi TSS mereka yang dipatenkan, dengan berkesan dan senyap.

Beli dalam talian sekarang dengan Airfree melalui Raiz Rewards dan dapatkan bonus tunai 3.5% (daripada jumlah pembelian anda) dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini

 


Ingin dapatkan ganjaran yang LEBIH selain daripada Raiz Rewards?

Bagi setiap rakan yang anda rujuk untuk melabur dengan Raiz, kami akan memberikan anda ganjaran bonus RM10. Rakan anda juga akan mendapat ganjaran RM10! Jemput rakan anda sekarang!

 

Dapatkan ganjaran
Dapatkan ganjaran

 


Ingin menggunakan Raiz Rewards tetapi tiada aplikasi Raiz?

Muat turun dengan percuma di ‘App store’ atau ‘Webapp’ menggunakan pautan di sini:

 


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).