Raiz Rewards: 3 jenama baru – ShopeeFood, Yolofoods & Irvins!

Click here for English

28/10/2022

 

Raiz Rewards: 3 jenama baru – ShopeeFood, Yolofoods & Irvins!

 

Tema minggu ini adalah makanan (Malaysia kan terkenal dengan kepelbagaian makanannya), dan kami ingin memperkenalkan 3 rakan jenama baru kami di Raiz Rewards – ShopeeFood, Yolofoods & Irvins!

Dapatkan bonus tunai (atau cashback) apabila anda berbelanja dengan menggunakan “Raiz Rewards”! Bonus tunai anda akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda secara automatik.

Pergi ke “Raiz Rewards” di dalam aplikasi Raiz, pergi ke jenama kegemaran anda, dan klik “Shop Online Here”. Kami akan membawa anda ke aplikasi/laman web rakan jenama kami. Berbelanjalah seperti biasa, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima bonus tunai. *

Jadi, sambil anda membeli, anda melabur!

*Tertakluk pada terma & syarat.

 

ShopeeFood (BAHARU!)

(+sehingga 0.49% akan dilaburkan)

Nikmati tawaran hebat serta pelbagai pilihan makanan dan minuman dengan penghantaran percuma di ShopeeFood hari ini. Pesan melalui aplikasi sekarang!

Beli dalam talian sekarang dengan Shopee Food melalui Raiz Rewards dan dapatkan bonus tunai sehingga 0.49%* (daripada jumlah pembelian anda) dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

*Hanya tertakluk untuk pembelian melalui aplikasi Shopee.

 

Yolofoods (BAHARU!)

(+ sehingga 7% akan dilaburkan)

Yolofoods menyediakan perancangan makanan yang sihat, cepat, dan mudah di mana pesanan anda akan sampai di hadapan pintu rumah anda. Yolofoods menawarkan pelbagai jenis YoloMeals dengan lebih daripada 90 jenis makanan yang sedia untuk dimakan.

Beli dalam talian sekarang dengan Yolofoods melalui Raiz Rewards dan dapatkan bonus tunai sehingga 7% (daripada jumlah pembelian anda) dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Irvins (BAHARU!)

(+5.6% akan dilaburkan)

Irvins adalah snek bersalut telur masin yang boleh membuatkan anda ketagihan. Snek ini dibuat menggunakan telur masin sebenar dan bahan aromatik yang dipilih sendiri.

Beli dalam talian sekarang dengan Irvins melalui Raiz Rewards dan dapatkan bonus tunai 5.6% (daripada jumlah pembelian anda) dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Eat Cake Today

(+sehingga 2.45% akan dilaburkan)

Eat Cake Today ialah platform yang membolehkan peminat dan pencari kek di Malaysia menerokai kek untuk majlis hari jadi, perayaan dan juga acara korporat. Mereka membuat penghantaran kek ke pintu anda dalam masa 4 jam.

Beli dalam talian sekarang dengan Eat Cake Today melalui Raiz Rewards dan dapatkan bonus tunai sehingga 2.45% (daripada jumlah pembelian anda) dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Amazin’ Graze

(+sehingga 6.37% akan dilaburkan)

Amazin’ Graze adalah pembekal snek yang sihat dan diilhamkan oleh tropika. Misi Amazin’ Graze: Mari ubah cara kita makan snek!

Beli dalam talian sekarang dengan Amazin’ Graze melalui Raiz Rewards dan dapatkan bonus tunai sehingga 6.37% (daripada jumlah pembelian anda) dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini

 


Ingin dapatkan ganjaran yang LEBIH selain daripada Raiz Rewards?

Bagi setiap rakan yang anda rujuk untuk melabur dengan Raiz, kami akan memberikan anda ganjaran bonus RM10. Rakan anda juga akan mendapat ganjaran RM10! Jemput rakan anda sekarang!

 

Dapatkan ganjaran
Dapatkan ganjaran

 


Ingin menggunakan Raiz Rewards tetapi tiada aplikasi Raiz?

Muat turun dengan percuma di ‘App store’ atau ‘Webapp’ menggunakan pautan di sini:

 


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).