Prestasi Pegangan Portfolio Raiz (setakat 31 Mac 2022)

Click here for English

26-04-2022

Prestasi pegangan portfolio Raiz untuk 12 bulan lepas

(31/03/2021 – 31/03/2022)

Sumber: ASNB Fund Fact Sheet, Aberdeen Fund Fact Sheet, UOB Asset Management Fund Fact Sheet, Affin Hwang Asset Management Fund Fact Sheet

Kami ingin mengingatkan prestasi masa lalu bukanlah petunjuk yang baik untuk menentukan prestasi masa hadapan.

Falsafah pelaburan Raiz adalah melabur, walaupun dengan jumlah yang kecil, secara berkala untuk mengekalkan momentum.

Mempunyai disiplin menyimpan wang secara berkala adalah lebih baik dalam membantu meningkatkan kedudukan kewangan anda dalam jangka masa panjang daripada kesibukan memilih pengurus dana yang terbaik.

 

Balik Kampung!

Penawaran diskaun dan tol percuma sempena sambutan perayaan Hari Raya Aidilfitri yang melibatkan 30 lebuh raya dijangka bakal memanfaatkan pengguna jalan raya sebanyak RM77.11 juta.

 


Tiada aplikasi Raiz? 

Muat turun aplikasi Raiz secara percume: 

.

 

 

 

Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).