Raiz Rewards: Perhatian kepada gamers! Jenama ini khas untuk anda.

Click here for English

24/06/2022 

 

Jenama baru & promosi terkini

 

Adakah anda tahu kini anda boleh membeli mata Valorant dan dapatkan ganjaran serta melabur pada masa yang sama? Betul, memang boleh! Jom lihat rakan jenama baru kami di Raiz Rewards – Razer Gold & SEAGM!

Berbelanja dalam talian dengan rakan jenama kami melalui Raiz Rewards untuk menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda. *

Hanya klik pada “Shop Online Here” melalui Raiz Rewards, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan kembali ke dalam akaun Raiz anda.

Jadi, sambil anda membeli, anda melabur!

*Tertakluk pada terma & syarat.

 

Jenama Baru

Razer Gold

(+ 1.4% akan dilaburkan)

Razer Gold ialah kredit dalam talian yang terkenal untuk ‘gamers’ di seluruh dunia. Dengan lebih 28 juta pengguna berdaftar, pengguna boleh membeli dan menggunakan Razer Gold dengan mudah untuk lebih daripada 42,000 jenis permainan dalam talian.

Beli dalam talian sekarang dengan Razer Gold melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 1.4% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

SEAGM

(+ sehingga 0.49% akan dilaburkan)

SEAGM adalah platform barangan digital global yang menyediakan tambah nilai  bagi permainan mudah alih, kod prabayar digital, kad hadiah dan banyak lagi.

Beli dalam talian sekarang dengan SEAGM melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 0.49% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

 

Promosi Terkini

Shopee

(+ sehingga 6.37% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan Shopee melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 6.37% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa: Jualan hari gaji

  • Gunakan kod kupon SHP25ST dan dapatkan potongan sebanyak RM20 dengan perbelanjaan minimum RM23 (hanya untuk pengguna baru Shopee)
  • Gunakan kod kupon IA25PK dan dapatkan 15% ‘Coins Cashback’ dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM53 (terhad pada 930 ‘coins’) (hanya untuk pengguna Shopee sedia ada)

 

Al-Ikhsan Sports

(+1.96% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan Al-Ikhsan Sports melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 1.96% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi Istimewa: Jualan Mega Pertengahan Tahun

  • Dapatkan potongan sehingga 60% (sekarang hingga 30 Jun 2022)
  • Hadiah percuma (beg, beg gym & pelitup muka) apabila anda berbelanja sebanyak RM250 (untuk pakaian terpilih sahaja dan sementara stok masih ada)

 

JD Sports

(+ sehingga 3.43% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan JD Sports melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 3.43% daripada jumlah pembelian anda yang akan dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda!

Promosi Istimewa: 

  • Dapatkan potongan sehingga 50% (sekarang sehingga 10 Julai 2022)

 

Youbeli

(+ 2.45% akan dilaburkan)

Beli dalam talian sekarang dengan Youbeli melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 2.45% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

Promosi istimewa: Hari Ahli Youbeli

  • Dapatkan potongan sehingga 70%
  • Gunakan kod kupon MEMBER6 dan dapatkan potongan sebanyak RM6 dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM60
  • Gunakan kod kupon MEMBER18 dan dapatkan potongan sebanyak RM18 dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM160
  • Gunakan kod kupon FSMEMBER dan dapatkan penghantaran percuma dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM40 (harga penghantaran dihadkan pada RM4.80)
* Semua promosi tertakluk kepada terma & syarat yang ditetapkan oleh jenama yang terbabit.

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini

 


Ingin dapatkan ganjaran yang LEBIH selain daripada Raiz Rewards?

Bagi setiap rakan yang anda rujuk untuk melabur dengan Raiz, kami akan memberikan anda ganjaran bonus RM20. Rakan anda juga akan mendapat ganjaran RM20! Jemput rakan anda sekarang!

 

Dapatkan ganjaran RM20
Dapatkan ganjaran RM20

 


Ingin menggunakan Raiz Rewards tetapi tiada aplikasi Raiz?

Muat turun dengan percuma di ‘App store’ atau ‘Webapp’ menggunakan pautan di sini:

 


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).