Menyimpan RM5 sehari?!

Anda tahu, lebih 50% pengguna Raiz telah set pelaburan berkala (harian/ mingguan/ bulanan) – dan ramai bermula dengan RM5 sehari.

RM150 sebulan vs RM5 sehari – mana lebih mudah?

  1. Bermula secara kecil-kecilan
    • Pada mulanya, mungkin terasa sedikit. Tetapi percayalah, lama-kelamaan ianya akan menjadi kebiasaan!
  1. Jadikan rutin
    • Bermula kecil-kecilan untuk belajar menerapkan tabiat menabung sebagai rutin.
  1. Menunggang turun naik pasaran dengan lebih yakin
    • Dengan pelaburan berkala, kita boleh menghadapi turun naik pasaran dengan lebih yakin – dan tenang. Ini lebih baik untuk menjamin pertumbuhan simpanan anda dalam jangka masa panjang dengan lebih stabil dan sihat. Baca sini.

 

Mari cuba RM5 sehari!

.

p/s lagipun, anda boleh batalkan bila-bila masa, serta merta 🙂

 


Tiada aplikasi Raiz? 

Muat turun aplikasi Raiz secara percuma: 

.

 

 

 

Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).