raiz invest logo
Jadikan menyimpan satu tabiat – dengan ciri Pelaburan Berkala Raiz!

Click here for English

Susah untuk menyimpan secara konsisten? Jangan lihat jauh dari pelaburan berkala Raiz – kunci untuk menyimpan dan melabur secara konsisten.

Kenapa pilih Pelaburan Berkala dengan Raiz?

  • Automasikan Simpanan Anda: Tetapkan simpanan automatik dengan kekerapan (harían, mingguan, 2 minggu atau bulanan) dengan amaun pilihan anda (minima RM5).

  • Membangun Tabiat Menyimpan yang Konsisten : Jadikan simpanan sebagai sebahagian daripada rutin anda dan lihat simpanan anda berkembang dari semasa ke semasa.

  • Mengurangkan Naik Turun Pasaran Saham: Manfaatkan Purata Kos Ringgit, dengan mengurangkan impak naik turun pasaran saham ke atas pelaburan anda.

Bagaimana untuk memulakan Pelaburan Berkala?

  1. Buka aplikasi Raiz. Dari halaman utama Raiz, klik “Labur”

  2. Klik “Pelaburan Berkala” dan tetapkan kekerapan (harían, mingguan, 2 minggu atau bulanan) dan amaun yang anda selesa.

  3. Anda juga boleh tetapkan target simpanan anda pada waktu yang sama!

Atau tonton video langkah demi langkah ini.

Bersedia untuk mengawal kewangan masa depan anda? Mula menyimpan dan melabur dengan Raiz hari ini!


Muat turun aplikasi Raiz!

Klik untuk muat turun aplikasi Raiz


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).