raiz invest logo
Dapat Duit Percuma (atau CASHBACK) dengan Raiz Rewards!

Click here for English

Anda bersedia untuk dapat keuntangan besar apabila membeli-belah? Bersedia untuk menikmati cashback sehingga 20%* dengan Raiz Rewards – semudah membeli-belah dalam talian.

Terokai Faedahnya:

  • Lebih baik dari Mata Kesetian: Ucapkan selamat tinggal program kesetiaan tradisional dan hi untuk ganjaran cashback!

  • Tingkatkan simpanan anda dengan mudah: Lihat simpanan anda berkembang tanpa mengubah gaya hidup anda.

  • Promosi Eksklusif: Nikmati promosi istimewa di atas ganjaran cashback dari Raiz. Nantikan tawaran menarik dihantar terus ke peti Emel atau aplikasi Raiz anda!

Bagaimana untuk dapatkan cashback:

  1. Buka aplikasi Raiz, di halaman utama Raiz, klik “Raiz Rewards”.

  2. Layari lebih 100 jenama online dan pilih jenama kegemaran anda untuk membeli-belah. (Jangan lupa untuk membaca terma dan syarat.)

  3. Klik “Shop Online Here” dan ia akan membawa anda ke website atau aplikasi jenama tersebut.

  4. Beli-belah seperti biasa dan cashback anda akan dimasukkan terus ke dalam akaun Raiz anda!

Atau tonton video langkah demi langkah ini.

Mula beli-belah, simpan dan labur dengan pintar melalui Raiz hari ini!


Muat turun aplikasi Raiz!

Klik untuk muat turun aplikasi Raiz


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).