Raiz Rewards: Bersedia untuk 2022?

Click here for English

31/12/2021

Mulakan tahun baru dengan penuh semangat bersama Raiz Rewards

 

Jenama yang Baru Dilancarkan:

Photobook, Trapo Malaysia, Tumi MY, Razer, Eat Cake Today, Kinokuniya, Smartbite, Superdry, Giftr & Youbeli.

Promosi Tahun Baru:

Shopee, Lazada, Sports Direct, Watson

 

Selamat Tahun Baru!

 

 

Banyak yang terjadi pada tahun lalu – penyebaran kes Covid-19 yang berterusan, bencana banjir (mari kita doakan untuk mereka yang terjejas), dan pelbagai lagi. Ianya masih belum berakhir, tapi kami berharap untuk memulakan tahun baru ini dengan semangat yang baru. Dan ianya perlu dimulakan dengan niat yang betul.

Merancang untuk membantu meringankan beban mereka yang memerlukan?
Ingin berbelanja untuk diri sendiri dan keluarga?

Apa sahaja yang terlintas di minda anda, mari ambil kesempatan promosi tahun baru untuk membeli apa yang diperlukan.

Beli apa yang diinginkan melalui Raiz Rewards dan terima ganjaran tunai. Maknanya, apabila anda membeli dengan rakan jenama kami melalui Raiz, anda akan menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan kembali ke dalam Akaun Pelaburan Raiz anda.

Jadi, sambil anda membeli-belah, anda juga melabur! Hanya klik pada “Shop Online Here” melalui Raiz Rewards, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima ganjaran tunai yang akan dilaburkan kembali ke dalam akaun Raiz anda*.

*Tertakluk kepada Terma & Syarat.

Lihat rakan jenama baharu kami di bawah!

1. Photobook

(+sehingga 10.5% akan dilaburkan)

Photobook menawarkan anda cara yang unik untuk mengekalkan semua kenangan berharga dengan mencetak gambar anda pada album foto, hadiah, hiasan rumah dan banyak lagi.

Beli dalam talian sekarang dengan Photobook melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 10.5% daripada jumlah pembelian anda yang dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

2. Trapo

(+3.43% akan dilaburkan)

Trapo ialah jenama aksesori automotif dan telah disenaraikan sebagai pengalas kaki kereta terlaris dalam talian No.1 di Malaysia. Mereka menawarkan pengalas kaki buat lebih daripada 8000 model kereta di negara-negara ASEAN dan menyediakan penyelesaian sepenuhnya tikar kereta yang sesuai untuk setiap model kereta pelanggan.

Beli dalam talian sekarang dengan Trapo melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 3.43% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

3. Tumi

(+2.8% akan dilaburkan)

Kualiti dan pemilihan produk adalah atribut utama yang menjadikan TUMI sebagai jenama perniagaan, aksesori dan gaya hidup pengembaraan terkemuka antarabangsa. Beli-belah dalam talian dengan TUMI untuk bagasi premium, beg, beg galas, dan aksesori lain untuk lelaki dan wanita.

Beli dalam talian sekarang dengan TUMI melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 2.8% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

4. Razer


(+sehingga 1.47% akan dilaburkan)

Razer ialah jenama gaya hidup terkemuka di dunia untuk pemain e-sukan. Dengan peminat yang merangkumi seluruh negara, Razer telah mereka bentuk dan membina ekosistem perkakasan, perisian dan perkhidmatan untuk industri e-sukan.

Beli dalam talian sekarang dengan Razer melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 1.47% daripada jumlah pembelian anda yang dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

5. Eat Cake Today


(+ sehingga 2.45% akan dilaburkan)

Eat Cake Today ialah platform yang membolehkan peminat dan pencari kek di Malaysia menerokai kek untuk majlis hari jadi, perayaan dan juga acara korporat. Mereka membuat penghantaran kek ke pintu anda dalam masa 4 jam.

Beli-belah dalam talian sekarang dengan Eat Cake Today melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 2.45% daripada jumlah pembelian anda yang dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

6. Smartbite

(+1.96% akan dilaburkan)

Smartbite ialah syarikat yang bekerjasama dengan katerer dan restoran terpilih untuk menyediakan pengalaman menjamu selera yang terbaik. Mereka menawarkan pelbagai pilihan katering profesional di seluruh Malaysia dan mempunya misi untuk membolehkan semua orang memesan khidmat katering dalam talian dengan mudah.

Beli dalam talian sekarang dengan Smartbite melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 1.96% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

7. Kinokuniya


(+2.8% akan dilaburkan)

Kinokuniya ialah sebuah kedai buku yang menawarkan lebih 300,000 judul dalam bahasa Inggeris, Jepun, Cina dan Melayu.

Beli-belah dalam talian sekarang dengan Kinokuniya melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 2.8% daripada jumlah pembelian anda yang dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

8. Superdry


(+2.94% akan dilaburkan)

Superdry ialah jenama kontemporari yang menarik dan menumpukan kepada produk berkualiti tinggi yang menggabungkan grafik vintaj Amerika dan Jepun dengan gaya British. Mereka menampilkan pakaian dengan fabrik yang berkualiti, perincian yang unik, grafik lukisan tangan terkemuka di dunia dan disesuaikan dengan gaya yang pelbagai.

Beli dalam talian sekarang dengan Superdry melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 2.94% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

9. Giftr

(+2.45% akan dilaburkan)

Giftr ialah pasaran dalam talian untuk hadiah yang menghubungkan orang di seluruh dunia untuk menjual dan membeli pelbagai jenis hadiah.Giftr menyasarkan untuk menjadi destinasi utama bagi orang yang ingin mencari hadiah untuk diberi.

Beli dalam talian sekarang dengan Giftr melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 2.45% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

10. Youbeli

(+ sehingga 2.45% akan dilaburkan)

Youbeli ialah perniagaan dalam talian yang merangkumi pelbagai kategori utama di Malaysia. Youbeli menawarkan  pengalaman membeli-belah yang luar biasa dengan pelbagai pilihan produk jenama tempatan dan antarabangsa, merangkumi pelbagai kategori termasuk fesyen, peralatan mudah alih dan lain-lain lagi.

Beli-belah dalam talian sekarang dengan Youbeli melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 2.45% daripada jumlah pembelian anda yang dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

JENAMA BONUS

Shopee

 (+ sehingga 6.4% akan dilaburkan)

Shopee adalah platform membeli belah #1 Malaysia untuk barangan keperluan bayi, kanak-kanak, alat permainan, fesyen, elektronik dan pelbagai lagi!

Beli dalam talian sekarang dengan Shopee melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 6.4% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Lazada

 (+ sehingga 9.1% akan dilaburkan)

Lazada menawarkan harga yang terbaik dalam talian, dan memberi anda pelbagai pilihan jenama dan produk terbaik yang dihantar terus ke hadapan pintu anda!

Beli dalam talian sekarang dengan Lazada melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 9.1% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

SportsDirect

(+ sehingga 2.45% akan dilaburkan)

Sports Direct adalah sebuah kedai sukan yang menawarkan pelbagai pakaian sukan, kasut, dan peralatan sukan daripada jenama-jenama terkemuka di dunia.

Beli dalam talian sekarang dengan SportsDirect melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat sehingga 2.45% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

Watsons

(+1.47% akan dilaburkan)

Watsons ialah pembekal produk kesihatan dan kecantikan terkemuka di Asia. Dapatkan produk baru, jualan & promosi untuk penjagaan kulit, kosmetik, penjagaan diri, dan banyak lagi!

Beli dalam talian sekarang dengan Watsons melalui Raiz Rewards dan anda akan mendapat 1.47% daripada jumlah pembelian anda dilaburkan semula ke dalam akaun Raiz anda.

 

raiz rewards

Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini.

 


 

Maklumat Penting 

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Blog ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).