Raiz Rewards: 5 benda yang anda perlukan untuk Ramadan ini

Click here for English

18/03/2023

 

Raiz Rewards: 5 benda yang anda perlukan untuk Ramadan ini

 

Ramadan semakin hampir. Jom kita mula persiapkan diri dan rohani. Ambil kesempatan dengan tawaran yang sedia ada di LazMall untuk persiapan kita. Lihat cadangan kami di bawah! Sebagai bonus tambahan, dapatkan bonus tunai apabila anda membuat pembelian menggunakan “Raiz Rewards”. Bonus tunai anda akan dilaburkan ke dalam akaun Raiz anda secara automatik.

Pergi ke “Raiz Rewards” di dalam aplikasi Raiz, cari Lazada, dan klik “Shop Online Here”. Kami akan membawa anda ke aplikasi/laman web Lazada. Berbelanjalah seperti biasa, dan anda akan dalam perjalanan untuk menerima bonus tunai. *

Jadi, sambil anda membeli, anda melabur!

Selamat berpuasa dan selamat menyambut bulan Ramadan dari kami di Raiz!

*Tertakluk pada terma & syarat.

 

Kurma

  • Saiznya kecil, tetapi besar manfaatnya. Ianya kaya dengan nutrien, tinggi serat dan zat besi, antioksidan dan juga adalah sumber vitamin yang baik. Makanan ruji di bulan Ramadan ini akan membantu kita kekal bertenaga sepanjang hari!
  • Cadangan kami? Dapatkan kurma berkualiti tinggi dari Mahnaz Food Flagship Store di LazMall (promosi berlangsung sehingga 31 Mac 2023).

 

Telekung

  • Berterawih dengan telekung baru? Jom!
  • Cadangan kami? Tidak lain dan tidak bukan, telekung dari Siti Khadijah Flagship Store di LazMall (promosi berlangsung sehingga 31 Mac 2023).

 

Sejadah

  • Gandingkan telekung baharu anda dengan sejadah baharu semasa menunaikan ibadah.
  • Cadangan kami? Dapatkan sejadah yang cantik dan gebu buatan negara Turki ini daripada M Floor – Carpets Flagship Store di Lazmall (promosi berlangsung sehingga 31 Mac 2023).

 

Kurta

  • Untuk kaum lelaki pula? Kurta yang selesa untuk dipakai ke masjid!
  • Cadangan kami? Dapatkan kurta yang diperbuat daripada kain linen ini di INCERUN Flagship Store di LazMall (promosi berlangsung sehingga 31 Mac 2023).

 

Makanan sedia untuk dimasak

  • Jimatkan masa dan tenaga anda di dapur untuk menyiapkan sahur dan juadah berbuka puasa dengan mendapatkan pek makanan yang sedia untuk dimasak. Ianya mudah dan cepat!
  • Cadangan kami? Dapatkan pes rendang dari Brahim’s Shoppe Flagship Store di LazMall. Lihat juga pelbagai sos dan pes seperti kari ayam, pes tom yam, pes sambal dan sos masak merah (promosi berlangsung sehingga 31 Mac 2023).

 

raiz rewards
raiz rewards
Ingin tahu lebih lanjut?

Baca Soalan Lazim di sini.

 


 

Ingin menggunakan Raiz Rewards tetapi tiada aplikasi Raiz?

Muat turun dengan percuma di ‘App store’ atau ‘Webapp’ menggunakan pautan di sini.

 


Maklumat Penting

Maklumat di laman web ini adalah nasihat umum sahaja. Ini bermakna ia tidak mempertimbangkan objektif pelaburan, keadaan kewangan atau keperluan pelaburan seseorang.

Sekiranya anda seorang pelabur, anda harus berjumpa dengan penasihat berlesen anda sebelum menggunakan apa-apa maklumat yang terdapat dalam artikel ini untuk memahami sepenuhnya manfaat dan risiko yang berkaitan dengan produk Raiz.

Maklumat di laman web ini adalah sulit. Ia tidak boleh diterbitkan semula, diedarkan atau didedahkan kepada orang lain. Maklumat tersebut berdasarkan andaian atau keadaan pasaran yang berubah tanpa notis. Ini akan mempengaruhi ketepatan maklumat.

Dalam apa jua keadaan maklumat yang akan digunakan oleh, atau disampaikan kepada, seseorang untuk tujuan membuat keputusan mengenai pelaburan di Raiz, prestasi pulangan masa lalu produk Raiz tidak boleh dijadikan panduan semasa membuat keputusan untuk melabur dalam Raiz dan bukan peramal prestasi masa depan yang baik.

Iklan ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC).